Victòria agònica del Sabadell davant del Castellón

El Centre d’Esports Sabadell ha sumat un triomf (2-1) importantíssim davant del CD Castellón a la Nova Creu Alta, fet que provoca que el conjunt arlequinat surti de la zona de descens. Pedro Capó i Arturo, en l’últim minut, han estat els golejadors del duel. Per part del Castellón, César Díaz ha estat l’autor del gol.

A tot o res. El Sabadell no podia fallar, ja que davant tenia el CD Castellón, un rival directe que també està lluitant per evitar el descens. Antonio Hidalgo, que no ha pogut comptar amb la presència dels laterals habituals (Josu i Óscar Rubio) per sanció, ha apostat per un canvi d’esquema, on Carlos Cobo ha actuat com a lateral dret. Pel que fa al matx, la primera aproximació de perill per part del Sabadell ha arribat mitjançant Nico Delmonte, però Cubillas ha tret la pilota sota pals.

No ha estat fins al minut 34, quan el Centre d’Esports ha tornat a incomodar la porteria defensada per Campos a peus de Carlos Cobo, però el porter ‘orellut’ ha enviat la pilota a cantonada. Només un minut més tard, Manuel Gato ha intentat sorprendre Álvaro Campos des de la frontal, però el xut del jugador alacantí ha sortit llepant el travesser. Per part del Castellón, cap aproximació de perill durant els primers 45 minuts, ja que el conjunt d’Óscar Cano s’ha limitat a defensar i aguantar el marcador.

Segona meitat d’infart

A la represa, el Sabadell ha saltat a la gespa més endollat i només ha necessitat 10 minuts per crear perill, però la rematada d’Édgar a la mitja volta l’ha enviat a córner Álvaro Campos. Antonio Hidalgo ha mogut fitxa d’hora i ha donat entrada a Pol Ballesteros al camp en substitció a un Manuel Gato que ha marxat lesionat. Al minut 64, Ángel Martínez ho ha tornat a intentar pel Sabadell des de la distància, però la seva volea va sortir alta. Un minut més tard, Arturo, l’heroi del duel, ha entrat per Édgar.

Quan faltaven 15 minuts pel final, el Sabadell ha apretat i al 75, Fernando Pajarero ha estat a punt de fer el primer a la sortida d’un córner. No obstant això, només 8 minuts més tard, ara sí Pedro Capó va obrir la llauna a l’estadi després de rematar un córner servit per Antonio Domínguez. La rèplica del Castellón ha arribat al minut 90 i ha esdevingut l’empat. César Díaz ha estat el golejador del conjunt visitant. Tot i l’empat del Castellón, el Sabadell ha lluitat fins al final i ha trobat la seva recompensa al minut 92, quan Arturo ha enviat la pilota a la xarxa de cap després d’una bona centrada d’Adri Cuevas. La bogeria estava servida a la Nova Creu Alta.

Amb aquest triomf, el Sabadell es col·loca 13è amb 39 punts i surt de la zona de descens a l’espera que demà es tanqui la jornada. El pròxim partit del conjunt d’Antonio Hidalgo és contra el CD Alcoyano, un altre rival directe dels arlequinats.

Foto: Críspulo Díaz