Carlos Martínez sentencia el Sabadell

El Centre d’Esports va caure (2-0) davant de l’Hércules CF en la seva visita al José Rico Pérez. Les dianes del conjunt local van ser obra de Carlos Martínez. L’equip d’Antonio Hidalgo es va veure condicionat a la segona meitat després de l’expulsió d’Óscar Rubio. La nota positiva va ser el retorn de Felipe Sanchón després de quasi 2 mesos sense jugar per lesió

Tot i l’amenaça de la suspensió del partit per culpa de la pluja, el duel finalment es va disputar i Antonio Hidalgo va fer saltar a la gespa del José Rico Pérez el mateix onze que va vèncer el diumenge passat al Lleida Esportiu a la Nova Creu Alta. Pel que fa al matx, la primera aproximació del Sabadell va arribar als 5 minuts, quan Arturo va connectar un xut potent des de la frontal que va aturar Falcón. Tot i que l’Hércules era dominador de la possessió de la pilota, el conjunt d’Antonio Hidalgo es va limitar a defensar d’una manera molt organitzada. Al minut 17, de nou Arturo va obligar Falcón a lluir-se per tal d’evitar el primer gol arlequinat.

La rèplica del conjunt alacantí va arribar dos minuts més tard a peus de Carlos Martínez, però la seva rematada va sortir massa fluixa. Només tres minuts més tard, ara sí, Carlos Martínez va obrir la llauna al Ric Pérez després de culminar un contraatac de manual liderat per Chechu Flores. Arran del gol local, el Sabadell va fer un pas endavant tot i que no va poder incomodar la porteria de l’Hércules. De fet, el partit va arribar al descans amb victòria per la mínima del conjunt dirigit per Lluís Planagumà.

Roberto bada i Carlos Martínez sentencia

A la sortida de vestidors, el partit es va veure totalment condiconat quan al minut 53 Jorge Díaz Escudero va expulsar Óscar Rubio després que el defensa lleidatà cometés falta per cobrir una mala sortida de Roberto. Hidalgo va haver de reordenar l’equip i va ser Pedro Capó qui va exercir com a lateral. Només 6 minuts més tard, i de nou al contraatac, Carlos Martínez va fer el segon gol de la tarda a porta buida. A partir d’aquí, el Sabadell es va mostra molt incòmode a sobre de la gespa i es va limitar únicament a defensar les arribades de l’Hércules.

El Sabadell, amb inferioritat numèrica, va ser incapaç de crear cap mena de perill a la porteria defensada per Falcón fins al xiulet final. La bona notícia pel conjunt arlequinat va ser el retorn de Felipe Sanchón, que va substituir Néstor Querol al minut 80. Amb aquesta derrota, el conjunt d’Antonio Hidalgo seguirà una setmana més amb 36 punts i dormirà a la zona de descens a l’espera que demà es tanqui la jornada.

Foto: Hércules CF