El Sabadell es retroba amb la victòria davant del Lleida Esportiu

El Centre d’Esports va sumar la novena victòria (1-0) de la temporada davant del Lleida Esportiu a la Nova Creu Alta. Arturo, qui va sumar el seu primer gol a l’estadi aquesta temporada, va ser el golejador del duel. Amb aquesta victòria, el conjunt d’Antonio Hidalgo suma 36 punts i dormirà a la zona del Play Out

Després d’11 jornades sense guanyar, el Centre d’Esports es va tornar a retrobar amb la victòria. Antonio Hidalgo va tornar a apostar pel mateix esquema (3 centrals i 2 carrilers) que va presentar en el seu debut a Badalona, però amb la principal novetat de Pedro Capó a l’eix de la defensa en substitució a Migue. Manuel Gato també jugar d’inici, després de la bona actuació que va tenir el jugador alacantí a Badalona. Pel que fa al matx, la primera aproximació de perill va ser pel Lleida al minut 2, quan Pedro Martín va enviar una volea fora per poc.

La rèplica del Sabadell no va arribar fins al minut 21 a peus d’Adri Cuevas, però el xut del jugador andalús va sortir massa desviat. Amb el pas dels minuts, el conjunt arlequinat va fer un pas endavant i es va fer amo total de la pilota. De fet, al minut 34, de nou Adri Cuevas va tenir el primer a les seves botes, però la seva rematada va topar amb el pal. En el posterior servei de cantonada, però, ara sí Arturo es va anticipar a la defensa del Lleida Esportiu i va obrir la llauna a la Nova Creu Alta. El davanter cartaginès va sumar el seu primer gol a l’estadi aquesta temporada. El marcador no es va moure més i ambdós equips van marxar a vestidors amb victòria local momentània.

El Sabadell resisteix i suma una necessitada victòria

A la sortida de vestidors, va ser el conjunt de la Terra Ferma qui va sortir més endollat, mentre que el Sabadell es va limitar a defensar amb la pilota d’una manera molt ordenada. Joan Carles Oliva va moure fitxa a la mitja hora de partit i va donar entrada a Calavera en el lloc de Noel per tal d’adoptar un caràcter més ofensiu. Per la seva part, només 7 minuts més tard, Pol Ballesteros va substituir Néstor Querol. La primera ocasió de perill no va arribar fins al minut 75, quan Pol Ballesteros va estar a punt de culmninar una gran jugada individual.

La rèplica del Lleida va arribar 5 minuts més tard, mitjançant una rematada de cap de Pedro Martín que va sortir llepant la porteria defensada per Roberto. Durant els últims minuts del partit, el Centre d’Esports es va limitar a aguantar el resultat per tal d’assegurar la victòria i va anul·lar totalment al Lleida. No obstant això, en l’última jugada del partit, Roberto va evitar l’empat del Lleida amb una gran aturada. El partit va morir amb victòria arlequinada. Tot i això, el conjunt d’Antonio Hidalgo suma 36 punts i dormirà a la posició de Play Out després de l’empat (1-1) entre l’Alcoyano i el Castellón.

Foto: Sendy Dihör