El Sabadell cau a Badalona tot i millorar la seva imatge

Nova derrota (2-0) del Sabadell a domicili, aquest cop davant del CF Badalona, en el debut d’Antonio Hidalgo al capdavant de l’equip. Els locals Magallán i Natalio van ser els golejadors del duel. El conjunt arlequinat, que suma 11 partits consecutius sense guanyar i 4 mesos sense puntuar lluny de la Nova Creu Alta, és penúltim amb 33 punts

Si bé la dita diu que entrenador nou, victòria assegurada, el Centre d’Esports no va ser capaç de fer-la bona en la seva visita al Municipal de Badalona, ja que el conjunt d’Antonio Hidalgo va tornar a perdre. Un Hidalgo que s’estrenava a la banqueta arlequinada i que va presentar un XI amb tres centrals (Nico, Migue i Pajarero) i dos laterals llargs (Josu i Óscar Rubio). Pel que fa al matx, la primera ocasió de perill va ser pel Sabadell i, no va arribar fins al minut 24, quan Arturo va obligar Morales a lluir-se per tal d’evitar el primer gol de la tarda.

No obstant això, la rèplica del Badalona , 4 minuts més tard, va significar la diana del Badalona en la primera arribada a porteria dels locals. Una errada defensiva provocada per Migue la va aprofitar Néstor, que després de superar la sortida de Roberto va cedir a Magallán i l’argentí va marcar a porteria buida. Arran del gol, el Sabadell no es va mostrar inferior respecte del Badalona i a les acaballes de la primera meitat, Néstor Querol va poder fer l’empat pel Centre d’Esports, però el xut del castellonenc va sortir massa centrat.

Natalio sentencia a un Sabadell bolcat en atac

A la sortida de vestidors, va ser el conjunt dirigit per Antonio Hidalgo qui va sortir més endollat. De fet, la primera arribada amb perill va ser pel Sabadell, mitjançant un xut llunyà d’Adri Cuevas que va marxar llepant el pal. Només 9 minuts més tard, Robert Simón va enviar la pilota al travesser de la porteria defensada per Roberto. Quan faltava mitja hora pel final, Hidalgo s’ho va jugar tot en atac i va donar entrada a Pol Ballesteros i Manuel Gato al camp. Al minut 73, Arturo va fer volar a Morales, qui va enviar la pilota a cantonada.

I només 4 minuts més tard, va arribar l’acció més polèmica del partit a l’Estadi Municipal de Badalona, després que Julio Mena Giemeno s’empassés unes mans claríssimes de Robusté dins de l’àrea. Ja en el temps addicional, amb tot el Sabadell bolcat en atac, Natalio va culminar un contraatac de manual per sentenciar el duel.

Amb aquesta derrota, el Sabadell ja suma 15 derrotes i 4 mesos sense guanyar a domcili. Els arlequinats, que són penúltims amb 33 punts, rebran la visita el diumenge que ve (17h) d’un Lleida Esportiu amb l’obligació de guanyar per tal de sortir de la zona de perill.

Foto: Sendy Dihör