Antonio Hidalgo, nou entrenador del Sabadell

El Centre d’Esports ha fet oficial aquest migdia la incorporació d’Antonio Hidalgo com a nou tècnic. El de Canovelles viurà la seva segona etapa al club, després de vestir l’arlequinada durant 3 temporades i mitja. Hidalgo arriba a Sabadell amb l’objectiu d’assolir la permanència i, demà ja dirigirà el primer entrenament

Si bé Kiko Ramírez va tornar a Sabadell com a tècnic havent vestit l’arlequinada com a jugador, ara és el torn d’Antonio Hidalgo, qui arriba procedent de l’AEK Laranka de Xipre. Allà, Antonio era el segon entrenador d’Imanol Idiakez i ha decidit rescindir el seu contracte per tal de poder agafar les regnes fins al final de temporada. Cal destacar que, Antonio Hidalgo serà el tercer entrenador que passi per la banqueta de la Nova Creu Alta aquesta temporada, després de les destitucions de Toni Seligrat i Kiko Ramírez.

Està previst que Antonio Hidalgo abandoni Xipre en les pròximes hores i que ja demà pugui dirigir el seu primer entrenament. De fet, si tot va bé, Hidalgo debutarà aquest diumenge al Nou Municipal de Badalona. El tècnic de Canovelles ha signat un contracte que l’uneix a l’entitat arlequinada i, un any més en el cas d’assolir la permanència, que és el principal repte que té marcat.

Foto: La Jornada del Vallès