Kiko Ramírez, cessat

El Sabadell ha anunciat aquest migdia el cessament de Kiko Ramírez després d’11 partits al capdavant de l’equip. El tècnic tarragoní marxa amb un registre nefast d’una victòria, quatre empats i sis derrotes. Ramón Mota i Roger García, els noms que sonen amb més forçaDesprés de 2 mesos i mig al capdavant de l’equip, l’etapa de Kiko Ramírez com a entrenador del Centre d’Esports Sabadell ha arribat al seu final. Aquest migdia, l’entitat arlequinada ha fet oficial la destitució del tècnic tarragoní. També tanquen la seva etapa al Sabadell Quique García, qui era el seu segon, i Pablo Rivas, el preparador físic.

L’era de Kiko Ramírez com a entrenador arlequinat va començar el 15 de gener, després de la destitució de Toni Seligrat. Només 5 dies més tard, el Sabadell va sumar la primera (i única) victòria (1-0) a la Nova Creu Alta davant del Conquense. Des de llavors, 4  punts dels últims 30 possibles, 19 gols en contra per 5 a favor, i 5 derrotes a domicili. Números tràgics que han condemnat el Centre d’Esports a caure a la zona de descens a Tercera Divisió.

El club ja treballa en el seu substitut

A falta de 7 jornades pel final de la lliga i amb l’equip en la zona vermella, el club està buscant un home que sigui capaç de revertir la situació. Per ara, sonen els noms de Ramón Moya, qui va dirigir el Sabadell la temporada 2006-2007 i Roger García Junyent, qui va ser el segon de Lluís Carreras. Durant les pròximes hores, però, el club farà oficial el substitut de Kiko Ramírez, ja que el diumenge ja haurà de dirigir a l’equip al Nou Municipal de Badalona.

Foto: Gazeta