El Sabadell cau en descens després de perdre davant del València Mestalla

El Centre d’Esports va tornar a perdre (0-1), aquest cop davant del València Mestalla. Aquesta derrota condemna el conjunt arlequinat a caure a la zona de descens directe a Tercera Divisió. Lolo Plá va ser el golejador del matx després de transformar un penal a les acaballes de la primera meitat. El Sabadell seguirà amb 33 punts i dormirà a la 17a posició

Punt final al marge d’error. Si bé el Sabadell feia més de 3 mesos que estava a la corda fluixa i aprofitant-se del coixí de punts que el separaven de la zona vermella, el conjunt arlequinat ha entrat a la zona de descens directe després de caure a la Nova Creu Alta davant del València Mestalla. Pel que fa al matx, el Centre d’Esports saltava a la gespa de l’estadi, on hi van presenciar el duel més de 4.500 espectadors, amb la principal novetat de Pedro Capó com a lateral dret en substitució d’Óscar Rubio. A més, Manuel Gato va repetir titularitat. Això va provocar que Pol Ballesteros esperés el seu torn a la banqueta.

La primera ocasió del partit va arribar al minut 10, a peus de Néstor Querol, però la rematada del jugador castellonenc va sortir massa fluixa. La rèplica del conjunt visitant només va trigar 10 minuts, quan Fran Navarro va estar a punt de sorprendre a Roberto de cap. Arran d’aquest moment, el Sabadell es va mostra molt imprecís, sobretot amb pilota, i el València ho va saber aprofitar. De fet, ja a les acaballes de la primera meitat, Nico Delomonte va tocar la pilota amb les mans dins de l’àrea i l’àrbitre va xiular penal. Lolo Plá no va fallar des dels 11 metres i va obrir la llauna a la Nova Creu Alta.

Sense capacitat de reacció

A la sortida de vestidors, el primer a avisar va ser el València Mestalla mitjançant un xut de Pascual que va sortir desviat per ben poc. Només un minut més tard, Adri Cuevas va provocar un penal pel Sabadell que Manuel Gato no va poder transformar, ja que Emilio va endib+vinar les intencions del jugador alacantí. Dos minuts més tard, Miki va estar a punt de fer el segon pel Mestalla, però la seva rematada va sortir a l’esquerra de Roberto.

Al minut 60, Kiko Ramírez va donar entrada a Pol Ballesteros, qui va ser el millor del matx, i a Antonio Domínguez per tal d’adpotar un caràcter més ofensiu i de fet, al minut 70 Adri Cuevas va gaudir d’una ocasió molt clara per fer l’empat però Emilio ho va evitar. Tot i la insistència del Sabadell durant els últims 20 minuts de partit, el conjunt arlequinat no va poder incomodar pas la defensa del València i va ser incapaç de fer l’empat.

Amb aquesta derrota, el Sabadell ja en suma 14 aquesta temporada i, cau fins a la 17 posició (descens directe), ja que l’Alcoyano ha guanyat (2-1) al Lleida Esportiu al Collao.

Foto: Sendy Dihör