El Sabadell, en caiguda lliure

El Centre d’Esports va sumar una nova derrota (3-1) a domicili, aquest cop davant del Levante Atlético. Cantero, amb un doblet, i Molina van ser els golejadors granotes, mentre que la diana del Sabadell va ser obra d’Édgar Hernández, qui s’estrena com a golejador aquesta temporada. El conjunt de Kiko Ramíriez seguirà a la 15 posició però a només 1 punt de la zona de promoció de descens

Nou desplaçament del Sabadell i una nova derrota. Ja són més de 3 mesos sense que el conjunt arlequinat sigui capaç de puntuar lluny de la Nova Creu Alta, exactament des del 9 de desembre de 2018, dia en què van vèncer a Castellón. Pel que fa al matx, el primer a avisar va ser el filial del Levante al minut 2 mitjançant un xut llunyà de Shaq Moore. La següent arribada del Levante però, va significar el primer gol de la matinal després que Cantero aprofités un refús de Roberto per obrir la llauna.

Arran del gol, el Sabadell va fer un pas endavant i va gaudir dels millors minuts del partit. De fet, al minut 22 Édgar Hernández, qui va sumar el seu primer gol aquesta temporada, va fer l’empat de cap a la sortida d’un servei de cantonada. Només 10 minuts més tard, la rèplica del Levante Atlético va arribar en forma de gol, quan Arturo Molina va aprofitar una errada de la defensa del Sabadell per connectar un xut ajustat impossible per a Roberto. El partit va arribar al descans amb victòria local.

Sense reacció

A la sortida de vestidors, el conjunt local només va necessitar 2 minuts per deixar el matx pràcticament sentenciat després que Cantero aprofités un nou refús de Roberto per fer el definitiu 3-1. Al 60, Pol Ballesteros va poder retallar diferències però el seu xut va topar amb el pal de la porteria defensada per Cárdenas. A la jugada següent però, Juan Delgado va perdonar el quart a la contra.

El Sabadell va ser incapaç de reaccionar a partir del tercer gol granota, exceptuant una ocasió de Manuel Gato al minut 88 que va sortir fregant el pal. Amb aquesta desfeta, el Centre d’Esports seguirà una jornada més a la 15 posició amb 33 punts però, a només 1 punts del Play Out i 2 punts del descens directe.

Foto: Levante Atlético