El futbol castiga el Sabadell

El Centre d’Esports va empatar (1-1) davant de la UE Cornellà a la Nova Creu Alta i ja suma 8 partits sense conèixer la victòria. Pol Ballesteros va avançar el Sabadell, mentre que Héctor Camps va fer l’empat pel conjunt visitant en el temps d’afegit. Amb aquest empat, el Sabadell seguirà a la 15a posició amb 33 punts, 2 per sobre del Play Out

Amb més de 4.000 espectadors a les grades de la Nova Creu Alta, el Sabadell saltava a la gespa de l’estadi amb l’objectiu de sumar els 3 punts per tal d’allunyar-se de la zona baixa de la classificació. De fet, la primera ocasió de perill va arribar just abans del primer quart d’hora de partit, quan Ramón va aturar sense problemes el xut de Pol Ballesteros. Només 2 minuts més tard, Édgar Hernández, qui tornava a ser titular, ho va intentar pel conjunt arlequinat, però la seva rematada va sortir desviada.

Amb el pas dels minuts el partit va anar perdent revolucions, tot i que el Sabadell seguia sent amo de la pilota. Ja al minut 27, el Sabadell va gaudir d’una doble ocasió molt clara, després que ni Édgar ni Adri Cuevas poguessin empènyer la pilota en boca de gol. Just abans del descans, Josu ho va tornar a intentar pel conjunt arlequinat, però el cacau del jugador basc va marxar alt. Tot i això, el partit va arribar a l’equador amb empat a res al marcador.

Els gols arriben a la segona meitat

A la represa, mentre els grups d’animació entraven a la Nova Creu Alta i començaven a animar, el Sabadell va fer el primer gol de la tarda a peus de Pol Ballesteros, després que Néstor Querol posés una centrada mil·limètrica per a l’ex de la Pobla de Mafumet. Arran d’aquest moment, el Sabadell va fer un pas enrere i es va limitar a intentar sorprendre el Cornellà al contraatac.

Tot i que Kiko Ramírez va donar entrada a Arturo i Antonio Domínguez per tal d’adoptar un caràcter més ofensiu, el Sabadell va seguir amb la seva estratègia de tancar-se al seu camp i el Cornellà ho va saber aprofitar durant els últims minuts del partit. De fet, en el minut 89 Manucho va poder fer l’empat, però la rematada del davanter africà va topar amb el travesser de la porteria defensada per Roberto. Però ja en el temps addicional i en l’última jugada del partit, Roberto no va poder refusar un servei de cantonada i Héctor Camps va aprofitar una pilota morta dins de l’àrea petita per fer l’empat a la Nova Creu Alta.

Amb aquest empat, el Sabadell suma un total de 33 punts i seguirà una jornada més a la 15a posició. En el pròxim partit del conjut arlequinat, qui visitarà Bunyol per enfrontar-se al Levante Atlético, no hi serà Pedro Capó, ja que el jugador menorquí va veure la cinquena targeta groga.

Foto: Sendy Dihör

One comment

Comments are closed.