El Sabadell s’enfonsa després de caure a Terol

El Centre d’Esports va sumar la setena jornada consecutiva sense guanyar després de caure (2-0) a La Pinilla davant del CD Teruel. Becerra i Ortí van ser els golejadors del conjunt local. Kiko Ramírez  va revolucionar XI i va apostar per Romans com a porter titular, deixant a Roberto a la banqueta. El Sabadell cau fins a la 15a posició i seguirà amb 32 punts, a 2 de la zona perillosa

El Sabadell va saltar a la gespa de La Pinilla amb moltes novetats a l’XI titular, entre elles la presència de Romans, qui debutava aquesta temporada, o la d’Édgar Hernández com a davanter centre, deixant a Arturo a la banqueta. A més, Kiko Ramírez va presentar una defensa de 5, amb Nico, Migue i Pajarero com a centrals, però va servir de poc , ja que el Sabadell va caure davant del Teruel i ja suma 6 derrotes consecutives a domicili.

Pel que fa al matx, la primera ocasió de perill va ser pel conjunt local després que al minut 14 el senyor Igor Garcés anul·lés la diana de Becerra. Només 2 minuts més tard, ara sí, el davanter del Teruel va aprofitar una errada de Romans per obrir la llauna a La Pinilla. El Sabadell va trigar molt a reaccionar i fins al minut 40 no va incomodar la porteria del Teruel mitjançant una rematada d’Ángel que va sortir fregant el travesser. Just abans d’arribar al descans, Néstor Querol va enviar la pilota al pal en un servei de cantonada. Tot i això, el matx va arribar al descans amb 1-0 al marcador.

Jorge Ortí, sentencia

A la sortida de vestidors, el primer a avisar va ser el conjunt arlequinat, quan al minut 46 Édgar va estar a punt de marcar de falta directa. Només 10 minuts més tard el Sabadell ho va intentar de nou, aquest cop a peus de Pol Ballesteros però la rematada de l’ex de la Pobla de Mafumet va sortir massa creuat. Al minut 64 però, Jorge Ortí va aprofitar un refús de Romans per fer el segon gol de la tarda i deixar el partit pràcticament sentenciat quan encara faltava mitja hora per jugar-se a La Pinilla.

Kiko Ramírez va donar entrada a Arturo, Carlos Cobo i Adri Cuevas per tal d’adoptar un caràcter més ofensiu durant els últims minuts, però tot i això, el Centre d’Esports va ser incapaç de retallar diferències fins al xiulet final. Amb aquesta derrota, el conjunt arlequinat segueix en caiguda lliure i cau fins a la 15a posició, a només 2 punts de la zona de descens. El pròxim partit del Sabadell, on no hi serà el sancionat Nico Delmonte, és el diumenge que ve (17h) davant del Cornellà a la Nova Creu Alta.

Foto: Pedro Sabio