Empat a res en el duel d’arlequinats

El Centre d’Esports va sumar un empat (0-0) davant del CD Ebro en un partit on les ocasions més clares van ser pel conjunt visitant. El Sabadell ja suma 32 punts i segueix sense poder guanyar a l’Ebro a la Nova Creu Alta

Una setmana després de caure contundentment (3-0) a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant de l’Espanyol B, el Centre d’Esports rebia la visita del CD Ebro per retrobar-se amb la victòria 5 jornades després. Kiko Ramírez va presentar un XI titular gairebé calcat al que va saltar a la gespa de la Dani Jarque, exceptuant a Migue Gonález que va substituir al lesionat Mariano Konyk. Pel que fa al matx, la primera ocasió de perill pel Sabadell va arribar passat el primer quart d’hora de partit, quan Antonio Domínguez va obligar Salva a lluir-se després d’un gran cop de cap del jugador de Punta Umbría.

Amb el pas dels minuts el partit es va anar refredant i va ser el conjunt visitant qui va fer-se amo de la pilota. Tot i això, al minut 27, de nou Antonio Domínguez, va poder fer el primer gol de la matinal però la seva rematada va sortir per sobre del travesser. La rèplica del CD Ebro no va arribar fins al minut 40, mitjançant un xut de rosca que Roberto va enviar a cantonada. No obstant això, ambdós equips van marxar a vestidors amb empat a zero al marcador.

Sense novetats a la segona meitat

A la represa va ser el conjunt arlequinat qui va sortir més intens i només va trigar 9 minuts a crear perill mitjançant Pol Ballesteros. Només 1 minut més tard, l’exarlequinat Sandro Toscano va perdonar el primer després d’una gran jugada individual dins de l’àrea. Arran d’aquest moment, l’Ebro va fer un pas endavant i de fet, al minut 64, Migue va treure sota pals la rematada d’Ubay.

Amb l’entrada d’Édgar Herández i Carlos Cobo al camp, el Sabadell va adoptar un caràcter més ofensiu durant els minuts finals del duel, tot i que les ocasions més clares van ser pel conjunt visitant. De fet, la més clara va arribar al minut 85 a peus de Raúl González, però el xut des de la frontal del davanter de l’Ebro va topar amb el pal de la poteria defensada per Roberto. Tot i la insistència del Sabadell durant els últims minuts, el partit va morir amb empat a res.

Amb aquest empat, el Sabadell suma 32 punts i seguirà a la 12a posició a l’espera que es tanqui la jornada. La ratxa negativa segueix amb les visites de l’Ebro a l’estadi i el Centre d’Esports continua sense poder sumar els 3 punts davant del conjunt aragonès a la Nova Creu Alta.

Foto: Sendy Dihör