El Sabadell torna a naufragar lluny de la Nova Creu Alta

El Centre d’Esports va caure (3-0) de forma contundent en la seva visita a l’Espanyol B. Els gols del conjunt perico van ser obra de Carlos Doncl (2) i de Bermejo, tots ells a la segona meitat. El davanter del Juvenil ‘A’, Jandro, va debutar amb el primer equip sabadellenc. Amb aquesta desfeta, el Sabadell seguirà 12è, a l’espera que es tanqui la jornada aquesta tarda.

Els números del Sabadell en les últimes jornades lluny de la Nova Creu Alta són horribles: 0 punts dels últims 15 possibles on el Centre d’Esports ha encaixat 15 gols. De fet, el conjunt de Kiko Ramírez és incapaç de puntuar a domicili des del 2 de desembre, dia en què el Sabadell va guanyar a Castalia (0-1) davant del CD Castellón -amb Seligrat a la banqueta-. No obstant això, pel que fa al matx, la primera ocasió de perill va ser arlequinada després que al minut 10 Adri aturès en un mà a mà el xut de Néstor Querol.

La rèplica del conjunt de David Gellejo va arribar 7 minuts més tard a peus de Carlos Doncel però Josu Ozkoidi va evitar el primer gol de la matinal. Amb el pas dels minuts va ser l’Espanyol B qui es va fer amo de la pilota i va crear les ocasions més clares de la primera meitat. Tot i això, el Sabadell es va mostrar més sòlid en defensa respecte a les últimes jornades i va saber defensar les contínues arribades del filial blan i blau amb prou solvència. De fet, el matx va arribar al seu equador amb empat a res al marcador.

Carlos Doncel lidera el festival golejador perico

A la represa, l’Espanyol B va saltar molt més endollat a la gespa i només va trigar 20 segons a fer el primer gol del matí. Moha va aprofitar una relliscada de Pajarero i va cedir a Doncel, qui tot sol davant de Roberto, no va fallar. Arran del gol, l’equip de Kiko Ramírez va fer un pas enrere psicològic com futbolísticament i va ser incapaç de crear cap mena de perill a la porteria defensada per Adri. Al minut 60, Kiko Ramírez va moure fitxa i va donar entrada a Manuel Gato i a Adri Cuevas en substitució a Pedro Capó i Antonio Domínguez, però el Sabadell no va mostrar cap diferència en làmbit ofensiu.

Ja a les acaballes, quan faltaven 10 minuts pel final, de nou Carlos Doncel va superar Roberto en el mà a mà per sota de les cames i va ampliar diferències en l’electrònic. I quan el Sabadell encara estava diferint el gol, dos minuts més tard, Bermejo va sentenciar el matx mitjançant un xut potent des de la frontal. La lectura postiva del partit però, va ser el debut del davanter del Juvenil ‘A’, Jandro Moreno, qui va gaudir dels últims 10 minuts del matx.

Amb aquesta desfeta, el Sabadell ja en suma 11 aquesta temporada i seguirà amb 31 punts. Els de Kiko Ramírez seguiran a la 12a posició a falta que aquesta tarda es tanqui la jornada tot i que amb 39 gols encaixats en 25 jornades seguiran sent l’equip més golejat de la lliga.

Foto: Lluís Franco