Empat agredolç davant del Villarreal B

El Centre d’Esports va sumar el 7è empat (1-1) de la temporada davant del Villarreal B en un partit on els arlequinats es van avançar al marcador a peus de Néstor Querol. La diana del filial groguet va ser obra de Rubén Mesa. El central Mariano Konyk va debutar com a titular i va deixar molt bones sensacions. 

El Centre d’Esports Sabadell va saltar a la gespa de la Nova Creu Alta amb la principal novetat del central argentí, Mariano Konyk, acompanyant a Fernando Pajarero a l’eix de la defensa. A l’11 també va destacar la presència de Pol Ballesteros en substitució a Felipe Sanchón, ja que el de Sant Boi arrossegava molèsties de les últimes jornades. Pel que fa al matx, el primer a avisar va ser el conjunt de Miguel Álvarez mitjançant un xut de Dani que Roberto va enviar a córner.

Només dos minuts més tard, Chuca, de nou pel Villarreal B, ho va provar des de la frontal però la seva rematada va sortir desviada per molt poc. La rèplica del Sabadell no va arribar fins al minut 25, quan Arturo va estar a punt de connectar amb la punta de la bota una centrada de Pedro Capó. Ja a les acaballes de la primera meitat, de nou Arturo va tenir el primer a les seves botes, però el xut del davanter cartaginès va sortir alt. Tot i això, el partit va arribar a l’equador amb empat a res al marcador.

Els gols arriben a la segona meitat

A la sortida de vestidors, Kiko Ramírez va moure fitxa i va donar entrada a Néstor Querol en substitució d’Antonio Domínguez. Quan només s’havien jugat 6 minuts de la segona meitat, Pol Ballesteros va connectar un xut des de la frontal de l’àrea que va enviar al pal. I només un minut més tard, Pedro Capó va obligar a Diego a lluir-se per tal d’evitar el primer gol de la tarda. El Sabadell estava sent millor que el Villarreal i al minut 62, Pol Ballesteros va provocar un penal que Néstor Querol transformaria en gol per tal d’obrir la llauna a l’estadi. L’ex del Badalona va sumar el seu 6è gol de la temporada i ja iguala a Aleix Coch com a pitxitxi del Sabadell.

L’alegria del Centre d’Esports però, va durar pràcticament 10 minuts, ja que al 72 Rubén Mesa va aprofitar una centrada d’Akale que es va passejar per l’àrea petita per rematar a plaer i fer l’empat a la Nova Creu Alta. Arran del gol del filial groguet, la tònica del partit va canviar i va ser el Villarreal B qui es va fer amo de la pilota. De fet, al minut 89 Roberto va salvar el Sabadell després d’aturar el xut de Rubén Mesa. No obstant això, el partit va morir amb empat en l’electrònic.

Amb aquest empat, el Centre d’Esports Sabadell ja en suma 7 aquesta temporada i suma un total de 31 punts, 4 per sobre del Play Out. El pròxim partit del conjunt arlequinat és diumenge que ve a les 12h a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant d’un altre filial, l’Espanyol B.

Foto: Sendy Dihör