Derrota del Sabadell a El Clariano i la zona perillosa és cada cop més a prop

El Centre d’Esports Sabadell va caure (3-1) en la seva visita a El Clariano davant de l’Ontinyent. Els locals van remuntar el gol incial de Pol Ballesteros mitjançant Soler, Juanan i David Torres. Els arlequinats ja sumen 10 derrotes aquesta temporada i se situen a només 4 punts de la promoció de descens. 

El Centre d’Esports visitava El Clariano sense Migue, Felipe Sanchón i Pedro Capó amb la intenció de retrobar-se amb la victòria dues jornades després. Pel que fa al matx, els primers 10 minuts van ser de tempteig per part d’ambdós equips. No va ser fins al minut 15, quan el Sabadell es va avançar en el marcador a peus de Pol Ballesteros, després que l’ex de la Pobla de Mafumet culminés un contra acat de manual.

L’algeria del Sabadell però, va durar pràcticament 6 minuts, ja que al minut 21 Roberto va provocar penal després de deixar la pilota morta dins de l’àrea petita. Soler va ser l’encarregat de posar l’empat al marcador des dels 11 metres. I quan el conjunt de Kiko Ramírez encara estava digerint l’empat, al minut 36 Juanan va avançar a l’Ontinent després d’aprofitar una greu errada defensiva del Sabadell. Arran del gol, el conjunt sabadellenc va ser incapaç d’incomodar la porteria defensada per Craviotto i el matx va arribar al descans amb victòria local.

David Torres sentencia el matx

A la represa, el primer a avisar va ser el conjunt local mitjançant Tito Malagón però la rematada del jugador d’Alcalá de Henares va picar al pal de la porteria defensada per Roberto i va marxar a córner. Només 6 minuts més tard, ara sí, David Torres va fer el tercer per l’Ontinyent de cap després d’una bona centrada de Malagón. Kiko Ramírez va intentar que el Sabadell adoptés un caràcter més ofensiu amb l’entrada d’Édgar, Carlos Cobo i David Acedo al camp però tot i això, el Centre d’Esports no va crear cap mena de perill fins al xiulet final.

Amb aquesta desfeta, el Sabadell ja en suma 10 aquesta temporada i seguirà setmana més amb 30 punts. No obstant això, el conjunt arlequinat només està 4 punts per sobre del Play Out.

Foto: Lluís Franco