Encallats

El Centre d’Esports no va poder passar de l’empat (0-0) davant de l’Atlètic Balears a la Nova Creu Alta. Amb el d’avui, el Sabadell ja suma 6 empats i, a falta de tancar-se la jornada, seguirà a la novena posició. Fernando Pajarero va debutar com a titular, mentre que Mariano Konyk va ser un dels desconvocats juntament amb David Acedo.

Una setmana més tard de l’accident al Miniestadi, el Sabadell rebia la visita del tercer classificat, l’Atlètic Balears, amb l’objectiu de sumar els tres punts i tornar al camí de la victòria. No obstant això, el conjunt dirigit per Mànix Mandiola va ser superior a un Sabadell que en l’àmbit defensiu va deixar molt bones sensacions. Pel que fa al matx, el primer a avisar va ser l’Atlètic Balears al minut 5 mitjançant un xut llunyà de Fullana que va aturar Roberto sense complicacions. Només 4 minuts més tard, de nou el conjunt balearico, va poder avançar-se al marcador, però la rematada de Canario va sortir alta.

Amb el pas dels minuts, de mica en mica el partit es va anar refredant i el Sabadell es va fer amo de la pilota. Tot i això, al minut 25 l’equip visitant va tenir una nova ocasió, aquesta a peus de Villapalos. La rèplica del Sabadell va arribar al minut 39, quan Arturo va intentar sorprendre a Carl mitjançant una vaselina llunyana que va sortir desviada. No obstant això, el partit va arribar a l’equador amb empat a res en el marcador.

Errats de cara a porteria

A la represa, quan només s’havien jugat 4 minuts de la segona meitat, Néstor Querol va gaudir d’una de les millors ocasions del matx, però la rematada de l’ex del Badalona va sortir fora. No va ser fins al minut 63 quan Arturo ho va tornar a intentar pel Sabadell després d’aprofitar una bona centrada de Felipe Sanchón. Només 5 minuts més tard, Samu Shashoua, el millor jugador del partit, va perdonar el primer gol de la matinal a passada de la mort de Nuha.

En els últims minuts, el Sabadell va gaudir de dues ocasions més que va ser incapaç de materialitzar. Primer va ser Adri Cuevas, al minut 84, mitjançant una rematada de cap que va aturar Carl sense problemes i, ja en el temps addicional, Antonio Domínguez va obligar Carl a lluir-se per tal d’evitar el gol del jugador de Punta Umbría. Tot i això, el partit va morir amb empat a zero.

Amb aquest empat, el Sabadell ja suma 30 punts i seguirà, momentàniament, a la novena posició. Cal destacar també, que una de les incorporacions del mercat d’hivern, Fernando Pajarero, va deixar molt bones sensacions. Per altra banda, Mariano Konyk, va caure de la convocatòria juntament amb el jove David Acedo.

Foto: Sendy Dihör