Correctiu blaugrana al Sabadell

El Centre d’Esports va caure (5-1) de forma contundent en la seva visita al Miniestadi davant del Barça B. El davanter cartaginès del Sabadell, Arturo, va ser el golejador arlequinat. Les dianes per part del filial blaugrana van arribar a peus de Carles Pérez, amb un hat-trick, d’Álex Collado i d’Ignasi Vilarrasa. 

Kiko Ramírez va fer saltar a la gespa del Miniestadi el mateix onze que va presentar davant del Conquense en el seu debut al capdavant de l’equip, amb Pedro Capó com a lateral dret en substitució d’Óscar Rubio. Pel que fa al matx, quan només s’havien jugat 4 minuts, la primera arribada per part del conjunt arlequinat va esdevenir el primer gol de la tarda. Arturo, qui va sumar el seu 4t gol de la temporada, va rebre una passada mil·limètrica de Josu des de la banda esquerra i va superar la sortida d’Iñaki Peña amb un xut creuat.

La rèplica de l’equip local va significar l’empat després que al minut 11 Carles Pérez guanyés l’esquena a la defensa del Sabadell després d’una passada de luxe de Riqui Puig. Arran del gol, el Barça B es va fer amo de la pilota i va dominar el joc, tot i que no va concedir cap ocasió més fins al descans. El que sí que va poder avançar-se al marcador just abans de l’equador va ser el Sabadell, però la rematada d’Arturo va marxar alta. No obstant això, la primera meitat va morir amb empat al marcador.

Carles Pérez i l’efectivitat blaugrana sentencien el Sabadell

A la represa, el primer a avisar va ser el Sabadell, de nou a peus d’Arturo, però Miranda va treure sota pals la pilota. Només 4 minuts més tard, el Barça B es va avançar al marcador mitjançant Carles Pérez. I quan el Centre d’Esports encara estava digerint el gol, al minut 64, de nou l’extrem de Granollers Carles Pérez, va fer el tercer al Miniestadi després d’aprofitar una errada en defensa del Sabadell. A partir d’aquest moment el conjunt de Kiko Ramírez va desconnectar i els gols d’Álex Collado (69′) i d’Ignasi Vilarrasa (83′) van servir per sentenciar el partit.

Amb aquesta desfeta, el Sabadell ja en suma 9 aquesta temporada i s’allunya cada cop més de la zona noble de la classificació. En l’àmbit defensiu, la dada és demolidora: 32 gols encaixats en 22 jornades, fet que condemna el Sabadell a ser l’equip més golejat de la lliga. La part positiva del matx va ser la reaparició de David Acedo als últims minuts, ja que l’ex del Vilafranca no tenia minuts des de la jornada 1 davant del Peralada.

Foto: FC Barcelona