El CE Sabadell recupera la gestió del futbol base de l’entitat

El Centre d’Esports ha anunciat aquest matí que avui ha quedat rescindit el contracte signat fa dues temporades amb l’empresa Global Futbol Institute. Ho ha fet a través del següent comunicat oficial:

Des d’avui mateix, s’inicia un període de transició cap a un nou model de gestió, del qual el club anirà informant puntualment i que ens ha de portar a un futbol base modèlic i plenament integrat en l’activitat diària del club. Això es traduirà sens dubte en millors oportunitats, formació i projecció per als joves jugadors arlequinats.

En els propers dies s’anunciarà el nou organigrama del futbol base i les persones responsables de la Direcció Esportiva i Coordinació. Mentrestant, el club vol demanar la màxima col·laboració a jugadors, famílies i tècnics per tal que aquest període de transició cap al model que tots volem sigui el més eficient i ràpid possible.

Foto: logo de Global Futbol Institute.