Kiko Ramírez s’estrena amb victòria

El Centre d’Esports Sabadell va vèncer (1-0) al Conquense en el primer partit de Kiko Ramírez al capdavant de l’equip. El davanter castellonenc Néstor Querol va ser l’únic golejador del matx. D’altra banda, Pedro Capó va haver de jugar com a lateral dret per cobrir la baixa d’última hora d’Óscar Rubio.

Després d’una setmana de turbulències i de molts canvis a Sabadell, el conjunt arlequinat rebia la visita del Conquense a l’estadi amb la intenció de sumar els tres punts, i així va ser. Tot i això, el primer a avisar va ser el conjunt visitant mitjançant un xut de Jorge Fernández que va salvar Roberto in extremis. Només 5 minuts més tard, de nou Jorge va obligar a Roberto a lluir-se per tal d’evitar el gol del Conquense. La rèplica del Sabadell, a peus d’Adri Cuevas, va arribar un minut més tard, però Marqueta va aturar el xut del migcampista andalús.

Passat el primer quart d’hora de partit, al minut 18, Néstor Querol va aprofitar una passada a l’espai i va superar amb una vaselina la sortida en fals de Marqueta per tal de fer el primer gol de la tarda. No va ser fins al minut 34 quan el Sabadell va poder fer el segon, quan Arturo va rematar de cap desviat per molt poc una bona centrada de Néstor. Tot i el domini arlequinat durant els últims minuts de la primera meitat, el matx va arribar al descans amb victòria local.

Recital de Marqueta per evitar la golejada local

A la represa, el guió del partit no va canviar i va ser el conjunt de Kiko Ramírez qui va sortir amb una marxa més. Quan només s’havien jugat dos minuts de la segona, va ser Felipe Sanchón qui ho va intentar pel Sabadell mitjançant una gran jugada individual, però el xut del de Sant Boi va sortir fregant el pal. Al minut 52, Arturo va perdonar un mà a mà amb Marqueta. A la jugada següent, Felipe va provocar un penal i va ser el mateix Felipe l’encarregat de llençar-lo, però Marqueta va endevinar les intencions del jugador de Sant Boi.

Només 5 minuts després del penal errat, el Sabadell va tenir una doble ocasió claríssima per ampliar diferències en el marcador però ni Antonio Domínguez ni Arturo van poder superar al porter visitant. Tot i això, el Sabadell va gaudir de més ocasions que no va poder culminar. Primer va ser Antonio Domínguez al minut 68 qui ho va intentar des del mig camp. Després, ja a les acaballes, va ser Pol Ballesteros, qui va entrar en substitució de Felipe, de nou amb un mà a mà, que va aturar Marqueta. No obstant la insistència del Sabadell, el partit va morir amb victòria per la mínima del conjunt de Kiko Ramírez.

Amb aquesta victòria, el Centre d’Esports dormirà a la novena posició i ja suma 29 punts, a 7 de la zona noble. El pròxim partit dels arlequinats és el dissabte que ve (18h) al Mini Estadi davant del Barça B, qui avui ha perdut (1-0) en la seva visita a la SD Ejea.

Foto: Críspulo Díaz