Kiko Ramírez, l’escollit

El Sabadell ha confirmat fa uns minuts l’arribada de Kiko Ramírez com a substitut de Toni Seligrat. El tècnic tarragoní signa pel que resta de temporada i demà dirigirà el seu primer entrenament. Posteriorment, a les 13:15h, serà presentat.

L’enigma a Sabadell de qui sería el nou entrenador després del cessament de Toni Seligrat ahir al migdia ha durat poc més de 24 hores. Fa uns minuts el club arlequinat ha comunicat l’arribada de Kiko Ramírez, qui va ser jugador del Centre d’Esports durant la temporada 1996/97. Com a entrenador, la seva última etapa dirigint a un equip va ser a Polònia, a les ordres del Wisla de Cracòvia, on va estar tot el 2017.

Abans de la seva experiència a l’extranger, Ramírez havia entrenat a equips com la Pobla de Mafumet, el Nàstic de Tarragona o el CE L’Hospitalet, on va signar una gran temporada i va classificar el conjunt riberenc al Play Off d’ascens a Segona A, on va caure eliminat pel CD Leganés a la final. També va ocupar la banqueta del CD Castellón, equip que es va interessar en abans de signar al que ara és el seu tècnic, Óscar Cano.

El tècnic tarragoní, Kiko Ramírez, dirigirà demà el seu primer entrenament i, posteriorment (13:15h), serà presentat com a nou entrenador del Centre d’Esports Sabadell.

Foto: Wisla Cracòvia