El Sabadell destitueix a Toni Seligrat

El Centre d’Esports, després de la reunió extraordinària que ha tingut lloc aquest matí a les oficines de la Nova Creu Alta, ha comunicat aquest migdia el cessament de Toni Seligrat. El club, per ara, no té substitut tot i que busca un entrenador experimentat a la categoria.

Punt final a l’etapa de Toni Seligrat com a entrenador del Centre d’Esports Sabadell. Després dels incidents d’ahir al Municipal de Peralada entre una part de l’afició arlequinada desplaçada a terres gironines i Seligrat, el Consell d’Administració del club (Esteve Calzada via telèfon) s’ha reunit aquest matí i han decidit el cessament del tècnic de Torrent. De fet, el seu segon, Josep Maria Ferrer, tampoc seguirà vinculat al club.

Toni Seligrat va arribar al Centre d’Esports el juny de 2017 després d’una gran temporada dirigint el CD Alcoyano. Seligrat marxa de Sabadell després d’estar al capdavant de l’equip durant 58 partits, on ha guanyat 16 partits, ha empatat 27 i ha perdut 15. Tot i això, l’entitat arlequinada, per ara, no té entrenador i segons ha pogut saber Ràdio Sabadell, el club busca un entrenador que conegui la categoria.

Foto: CE Sabadell