Fluixa imatge del Sabadell en la seva visita a Peralada

El Centre d’Esports Sabadell va sumar la viutena derrota (2-0) de la temporada en la seva visita al Municipal del Peralada i va deixar una imatge molt descafeïnada. El defensa Santi Bueno i Yhoan Andzouana van ser els golejadors del partit. El duel va acabar amb moments de tensió després que Toni Seligrat s’encarés amb uns aficionats del Sabadell desplaçats a Peralada.

El Sabadell va saltar a la gespa del Municipal de Peralada amb la principal novetat de Manuel Gato en l’onze titular, teòricament, en substitució d’Antonio Domínguez. També va sobtar la titularitat de Pol Ballesteros a la zona ofensiva arlequinada. Pel que fa al matx, el conjunt de Toni Seligrat va plantejar un partit on la pressió alta a la sortida de pilota del Peralada va ser la gran protagonista. A més, el Sabadell va apostar per un joc molt directe on Édgar, avui com a referència, i Néstor Querol van limitar-se a buscar pilotes a l’espai.

No obstant això, la primera ocasió de perill va arribar al minut 8 a peus del lateral lleidatà Òscar Rubio, però la rematada de l’ex del Lleida Esportiu va sortir massa alta. No va ser fins passada la mitja hora de partit quan el conjunt xampanyer ho va intentar per primer cop mitjançant un xut des de la frontal d’Eric Montes que no va incomodar a Roberto. Quatre minuts més tard, Néstor Querol ho va intentar pel Sabadell amb un xut creuat que va sortir desviat per molt poc. Tot i això, el partit va arribar al descans amb empat a res en el marcador.

Dos errors condemnen el Sabadell

A la sortida de vestidors va ser el Peralada qui va sortir més endollat i, de fet, la primera ocasió de perill de l’equip verd i blanc de la segona meitat va significar el primer gol de la tarda. L’autor del gol va ser Santi Bueno, després que el central uruguaià aprofités un error claríssim de la defensa arlequinada. La rèplica del Sabadell va arribar 5 minuts més tard, però el xut de Pol Ballesteros va sortir fora. Només 6 minuts més tard, Manuel Gato va gaudir de l’ocasió més clara pel Sabadell mitjançant una volea des de la frontal que va obligar a Suárez a lluir-se.

Quan semblava que el Sabadell estava intentant reaccionar al primer gol de Santi Bueno, al minut 63 Yhoan Andzouana va sentenciar el matx després de culminar un contraacat de manual. El gol del davanter de la República del Congo va fer molt mal al conjunt de Toni Seligrat, que encara va poder encaixar el tercer mitjançant un xut potentíssim d’Eric Montes que va sortir fora per molt poc. No obstant això, el partit va acabar amb victòria local.

Amb aquesta derrota, la vuitena de la temporada, el Sabadell cau fins a la novena posició i seguirà una setmana més amb 26 punts. Els arlequinats, que ja acumulen 4 jornades sense conèixer la victòria, el diumenge que ve rebran la visita del Conquense per tal de reconduir la situació negativa que està vivint.

Foto: CE Sabadell