Empat a res del Sabadell davant de l’Olot

El Centre d’Esports Sabadell, tot i uns bons primers minuts, va cedir un empat a la Nova Creu Alta davant de l’Olot. El davanter cartaginès, Arturo, va veure el partit des de la grada després de caure de la convocatòria. El partit va estar marcat per la lesió al genoll, a priori de gravetat, d’Aleix Coch, qui va marxar en llitera de l’estadi acompanyat per les assistències mèdiques. 

El Sabadell va començar el 2019 cedint un empat a casa davant de l’Olot en un partit on el conjunt de Toni Seligrat només va plantejar futbol durant la primera mitja hora de partit. Tot i això, la sorpresa va saltar una hora abans del matx, quan Arturo va caure de la convocatòria. Per “baix rendiment”, així ja justificat l’absència del davanter cartaginès Toni Seligrat en roda de premsa. Pel que fa al partit, la primera ocasió va ser pel conjunt de la Garrotxa al minut 6 després que Xumetra culminés un contraatac de manual amb una rematada que va sortir massa alta.

La rèplica del Sabadell va arribar 4 minuts més tard, quan Antonio Domínguez va intentar sorprendre a Xavi Ginard però la rematada del davanter andalús va topar amb el travesser. Només tres minuts més tard ho va provar Aleix Coch, de nou pel Sabadell, a la mitja volta. Amb el pas dels minuts el partit va anar perdent revolucions i no va ser fins al minut 35 quan el Sabadell va gaudir d’una nova ocasió de perill, aquesta mitjançant Nico Delmonte. Ja a les acaballes de la primera meitat, Adri Cuevas va connectar un cacau des de la frontal que va sortir fregant el pal de la porteria defensada per Ginard. Tot i una bona primera meitat dels locals, el partit va arribar al descans amb empat a zero al marcador.

La lesió d’Aleix Coch condiciona la segona meitat

Quan només s’havien jugat 10 minuts de la segona meitat, Aleix Coch va rebre una empenta d’Alan Baró dins de l’àrea petita. Va ser aquí quan el central del Sabadell va xocar amb Roberto, qui al moment va demanar les assistències mèdiques. Pel que fa a la lesió, Aleix Coch té afectat el lligament encreuat anterior del genoll esquerre i en les pròximes hores es confirmarà la gravetat i el temps que haurà d’estar de baixa. Arran d’aquest moment, el conjunt de Seligrat va perdre el control del partit i l’Olot es va saber aprofitar.

Amb l’entrada de Pol Ballesteros i d’Édgar al camp, el Centre d’Esports va adoptar un caràcter més ofensiu i al minut 80, el mateix Édgar, va estar a punt de desviar un xut creuat de Josu que hagués sorprés Xavi Ginard. Ja en el temps addicional, va arribar l’ocasió més clara del partit quan Antonio Domínguez va engaltar un xut potentíssim des de la frontal que va obligar a Ginard a lluir-se. El matx però, va morir amb empat a res.

Amb aquest empat, el Sabadell seguirà en la vuitena posició amb 26 punts, 6 per sota de l’Hércules, que és l’equip que tanca la zona de Play Off.

Foto: Críspulo Díaz