El Sabadell cau a Ejea i tanca el 2018 amb derrota

El Centre d’Esports va sumar la setena derrota (2-1) de la temporada en la seva vista a la SD Ejea. Aleix Coch, qui va sumar el seu 6è gol de la temporada, va ser el golejador arlequinat. Les dianes del conjunt local van ser obra de Lafita i de Migue (pp). El Sabadell segueix amb 25 punts i cau fins a la 8a posició.

El Sabadel visitava per primer cop a la seva història el Municipal d’Ejea amb la intenció de tancar el 2018 amb victòria. La sorpresa però, va ser la presència d’Édgar Hernández a l’11 titular, ja que el davanter de Gavà va entrar a la convocatòria després de perdre’s l’últim duel a l’estadi davant de l’Alcoyano. De fet, la primera ocasió de perill va arribar a peus del mateix Édgar, després que l’ex del Reus li robés l’esfèric a Andriu.

La rèplica del conjunt de Guillermo Fernández Romo va arribar 3 minuts més tard. Va ser el lleidatà Adrià de Mesa qui va poder fer el primer de la tarda mitjançant un cop d’esperó que va sortir fregant el pal de la porteria defensada per Roberto. Arran d’aquest moment el partit va perdre revolucions però la següent aproximació de perill per part de l’Eeja, al minut 26, va significar el primer gol del matx. Nacho Lafita va aprofitar una pèrdua d’Aleix Coch per superar a Roberto en segona instància. Ja a les acaballes, Édgar va poder fer l’empat mitjançant una rematada de cap que va sortir massa fluixa. No obstant això, el partit va arribar al descans amb derrota arlequinada.

Bona reacció arlequinada tot i que acaba en desfeta

A la represa, el conjunt de Toni Seligrat va sortir amb una marxa més que l’Ejea. De fet, la primera ocasió de perill va significar l’empat del Sabadell. El gol va ser obra d’Aleix Coch, qui va sumar el seu 6è gol de la temporada, després que el central arlequinat aprofités un rebot dins de l’àrea per superar a Rafa Santos. No obstant això, Adrià de Mesa va poder fer el segon de l’Ejea en la següent jugada però la seva rematada sortir fora per molt poc. Només 5 minuts més tard, Adri Cuevas ho va intentar mitjançant un xut des de la frontal que es va enverinar i va sortir fregant el pal de la porteria de Santos.

L’alegria arlequinada però, va durar pràcticament 15 minuts, ja que al minut 60, Migue González va marcar en la seva pròpia porteria després d’intentar refusar a córner una centrada de Diego Suárez. Amb l’entrada de Pol Ballesteros al camp el Centre d’Esports va fer un pas endavant i va ser el mateix Pol qui va poder empatar el matx en dues ocasions però Santos ho va evitar. Tot i això, l’ocasió més clara de la segona meitat va arribar en el minut 90 mitjançant una rematada d’Édgar Hernández que es va estavellar al travesser. No obstant això, el Sabadell no va poder empatar i el partit va acabar amb derrota arlequinada.

Amb aquesta desfeta, la setena de la temporada, el Sabadell seguirà amb 25 punts, a 6 del Play Off, i cau fins a la 8a posició.

Foto: CE Sabadell