Antoni Reguant: “Impugnarem l’acord de la Junta i interposarem una demanda a Sabarcat”

L’expresident i representant del grup Viacron, propietari del 38% del Centre d’Esports Sabadell, ha valorat a L’Hora Arlequinada els acords aprovats ahir a la Junta General Extraordinària d’Accionistes.

Antoni Reguant ha admès que l’operació acordió era essencial, però matissa que l’ampliació de capital és insuficient: “Aquestes xifres no asseguren la viabilitat del club i l’ampliació només s’ha proposat per tenir un poder majoritari ampli”.

L’expresident arlequinat també ha comentat que la decisió és un moviment interessat: “És el pas intermedi per escombrar-nos”. Reguant ha assegurat que Viacron no es presentarà a l’ampliació de capital, sinó que impugnarà els acords presos i demandarà a Sabarcat Partners un cop passades les festes nadalenques: “Calculo que es produirà a mitjans de gener”.