Derrota, amb polèmica, del Sabadell davant l’Alcoyano

El Centre d’Esports Sabadell va sumar la sisena derrota (0-1) de la temporada davant del CD Alcoyano. L’equatorià Herlin Herlán, qui va treure de polleguera a la Nova Creu Alta, va ser l’únic golejador del duel. El Sabadell, amb desfeta, dormirà en la setena posició a 6 punts del Play Off.

Després de la victòria a Castàlia tot just feia una setmana, el Sabadell rebia el CD Alcoyano amb la intenció de seguir perllongant la dinàmica positiva. El partit però, va començar amb polèmica, ja que quan només s’havien jugat 5 minuts, el Sabadell va reclamar penal per unes possibles mans de Barreda dins de l’àrea després d’un xut d’Antonio Domínguez. Tres minuts més tard, Vicente Pérez va intentar-ho pel conjunt visitant, però Roberto va aturar el xut del davanter alacantí.

Amb el pas dels minuts, el partit va perdre revolucions per part d’ambdós equips, però la següent arribada per part de l’Alcoyano va significar el primer i l’únic gol del partit. Al minut 18, el davanter equatorià Herlin Herlán Lino va aprofitar una passada de la mort de Vicente Pérez per superar a Roberto i obrir la llauna a l’estadi. Només 6 minuts més tard, de nou Lino va tenir el segon a les seves botes, però ara sí, Roberto va aturar la seva rematada. La segona acció polèmica va arribar quan faltaven 13 minuts pel descans, per unes clares mans de Fomeyem dins de l’àrea que l’àrbitre no va veure. No obstant això, el partit va arribar al seu equador amb 0-1 al marcador.

El Sabadell no pot superar un defensiu Alcoyano

A la represa, Toni Seligrat va moure fitxa i va donar entrada a Felipe Sanchón i a Pol Ballesteros en substitució de Maneul Gato, qui va sentir xiulets en el seu canvi, i d’Àngel Martínez. Cal destacar que el migcampista gironí ho havia jugat tot fins avui. Els canvis van donar un caràcter més ofensiu al Sabadell però el conjunt arlequinat va ser incapaç de crear cap ocasió en els segons 45 minuts de partit. Ja a les acaballes, Tomás Ruso va estar a punt d’introduir-se la pilota en la seva pròpia porteria i fer l’empat però tot i això, el partit va morir amb derrota sabadellenca.

Amb aquesta desfeta, la tercera d’aquesta temporada a la Nova Creu Alta, el Sabadell se situa 7è amb 25 punts, a 6 de la zona noble. El pròxim partit del Centre d’Esports serà dissabte que ve al Municipal d’Ejea.

Foto: Sendy Dihör