El Sabadell conquesta Castalia

El Centre d’Esports Sabadell va tornar a guanyar (0-1) a Castalia 8 anys després de l’última victòria arlequinada a Castellón. Adri Cuevas, en la segona meitat, va ser el golejador del Sabadell. Amb aquesta victòria, el conjunt de Toni Seligrat ja suma 25 punts i se situa cinquè a la classificació.

Pel que fa al matx, el Sabadell va sortir molt més endollat i la primera ocasió de perill va arribar quan encara no s’havia jugat el primer minut de partit, però la rematada de Felipe va sortir massa fluixa. Només 1 minut més tard, va ser Édgar Hernández qui ho va intentar mitjançant una rematada de cap que va aturar Álvaro Campos sense problemes. I 10 minuts més tard, Édgar, de nou, va ser qui va obligar a Campos a lluir-se després d’aprofitar una bona passada a l’espai de Felipe.

Amb el pas dels minuts, el partit de mica en mica es va anar refredant però tot i això el Sabadell va ser qui va manar fins al descans. De fet, la primera aproximació de perill del Castellón no va arribar fins al minut 26, a peus de Cubillas. No obstant això, els últims minuts fins a arribar a l’equador del duel van ser de tempteig per part d’ambdós equips i els jugadors van marxar als vestidors amb empat a res en el marcador.

Un Adri Cuevas, que s’estrena com a golejador, decideix el partit

A la represa, va ser el Castellón qui va sortir amb una marxa més tot i uns primers 5 minuts molt bons del conjunt arlequinat. De fet, la primera aproximació de perill va ser del Castellón. Amb l’entrada de Manuel Gato al camp en substitució d’Antonio Domínguez, el Sabadell va adoptar un caràcter més defensiu però en el minut 73, mitjançant un contraacat de manual, Adri Cuevas va obrir la llauna a Castalia. El migcampista andalús va aprofitar una bona centrada de Felipe des de l’esquerra per superar a Campos de cap.

Arran del gol del Sabadell, el Castellón va fer un pas endavant i, amb un home menys, va tancar el Sabadell pràcticament en el seu camp durant els últims 15 minuts. De fet, Cubillas va tenir l’empat a les seves botes en el temps addicional però Roberto va aturar la seva rematada. La rèplica del Sabadell també va arribar en el descompte mitjançant un xut a boca de canó d’Arturo que va obligar a Álvaro Campos a lluir-se. Tot i això, el partit va arribar al final amb victòria arlequinada per 0-1.

El Centre d’Esports, amb aquesta victòria, ja suma 25 punts i dormirà a la 5a posició. El pròxim partit del Sabadell serà el diumenge que ve a la Nova Creu Alta davant del CD Alcoyano.

Foto: Críspulo Díaz

One comment

Comments are closed.