Victòria de prestigi del Sabadell davant de l’Hércules

El Centre d’Esports va tornar a guanyar (2-1) davant de l’Hércules d’Alacant després de 3 jornades sense conèixer la victòria. Antonio Domínguez i Néstor Querol van ser els golejadors arlequinats. El conjunt de Toni Seligrat se situa 6è amb 22 punts, a 5 del Play Off. 

Després de caure immerescudament al Camp d’Esports davant del Lleida tot just fa una setmana, el Sabadell rebia a la Nova Creu Alta a un altre dels candidats a l’ascens amb l’obligació de guanyar. Coneixent els resultats dels equips de la zona alta (Lleida, Villarreal B i Atlètic Balears), els homes de Toni Seligrat van sortir per la victòria des del minut 1. De fet, la primera ocasió de perill va ser arlequinada; Al minut 19, Antonio Domínguez va poder fer el primer de la tarda però el xut del de Punta Umbría va sortir llepant el pal de la porteria defensada per Falcón.

Només 6 minuts més tard, ara sí, Antonio va inaugurar l’electrònic després d’executar una falta a la perfecció impossible per a Falcón. No obstant això, l’alegria arlequinada va durar pràcticament 8 minuts, ja que al minut 33, Samuel Llorca va aprofitar una sortida en fals de Roberto per fer l’empat a l’estadi. Arran del gol alacantí, el Sabadell va fer un pas endavant i es va fer amo de la pilota. Malgrat això, el resultat no es va moure durant els últims minuts de la primera meitat i el partit va arribar al descans amb empat a 1.

Segona meitat per emmarcar

A la represa, va ser el conjunt de Toni Seligrat qui ho va provar primer mitjançant una rematada d’Édgar al minut 51 que, tot sol davant de Falcón, va enviar fora. Només 1 minut més tard, Antonio Domínguez va obligar a Falcón a lluir-se per tal d’evitar el gol del jugador andalús. A la següent jugada, però, Néstor Querol va avançar de nou el Sabadell al marcador després de superar a Falcón en el mà a mà. L’ex del Badalona va sumar el seu quart gol de la temporada.

A partir del gol sabadellenc, el conjunt de Planagumà va fer un pas endavant i, va adoptar un caràcter més ofensiu amb l’entrada de José Fran i Carlos Fernández. Tot i això, durant l’última mitja hora el Sabadell va saber controlar el matx i no va concedir cap ocasió de perill a l’Hércules. Ja a les acaballes, el central de l’Hércules, Pablo Íñiguez -qui va abandonar la Nova Creu Alta en llitera-, va donar l’ensurt després de xocar amb Arturo.

El Sabadell amb aquesta victòria ja suma 22 punts i és 6è a la classificació, a 5 punts del Play Off. El pròxim partit dels arlequinats és diumenge que ve a Castalia davant del CD Castellón.

Foto: Críspulo Díaz