El Sabadell cau a Lleida tot i ser superior

El Centre d’Esports Sabadell va perdre (3-2) davant del Lleida Esportiu en la seva visita al Camp d’Esports. Felipe Sanchón i Aleix Coch van ser els golejadors arlequinats. El conjunt de Toni Seligrat, tot i ser superior de principi a fi, va ser incapaç d’endur-se un punt de Lleida.

Pel que fa al partit, els primers 15 minuts van ser pràcticament de tempteig per patrt d’ambdós equips. De fet, la primera ocasió del matx no va arribar fins al minut 19, a peus de ‘exarlequinat Juanto Ortuño, però la rematada del davanter local va sortir alta. Només 2 minuts més tard, la rèplica del Sabadell va arribar en forma de gol després que Felipe Sanchón culminés una jugada espectacular de Josu dins de l’àrea petita.

Arran del gol arlequinat, el conjunt lleidatà va fer un pas endavant i, just 5 minuts després del gol de Felipe va ser de nou Juanto qui ho va intentar pel Lleida Esportiu. Al minut 35, ara sí, el conjunt de la Terra Ferma va empatar mitjançant un golàs de Juanto en posició més que dubtosa. I encara digerint l’empat, 1 minut més tard l’àrbitre va xiular penal (molt dubtós) després que Àngel cometís falta sobre Pedro Martín. Va ser el mateix Pedro l’encarregat d’avançar el Lleida al marcador. Just abans del descans, Antonio Domíngue ho va intentar en dues ocasions però no obstant això, el partit va arribar al descans amb 2-1 a l’electrònic.

La pilota aturada condemna el Sabadell

A la represa, el Sabadell va fer un pas endavant i amb l’entrada d’Adri Cuevas al camp va guanyar possessió de pilota. El conjunt de Toni Seligrat només va trigar 3 minuts a crear perill a peus de Felipe però Pau va aturar la rematada del de Sant Boi. Al minut 60, Nico Delmonte va ser qui ho va intentar però tampoc va poder superar al porter local. Tot i la reacció arlequinada, 3 minuts més tard Juanto Ortuño va fer el tercer pel Lleida Esportiu a la sortida d’un córner.

Quan faltaven 15 minuts pel final, el Sabadell va escurçar diferències mitjançant Aleix Coch, que va sumar el 5è gol amb la samarreta arlequinada aquesta temporada. Arran del gol sabadellenc i de l’entrada de Pol Ballesteros al camp, el Sabadell va adoptar un caràcter més  ofensiu però va ser incapaç de fer l’empat. La insistència arlequinada dels últims minuts no va ser suficient i el partit va arribar al final amb 3-2 al marcador.

Amb aquesta derrota el Sabadell segueix amb 19 punts i dormirà a la 7a posició, encara a 5 del Play Off.

Foto: Críspulo Díaz