El Sabadell no pot passar de l’empat davant del Badalona

El Centre d’Esports va empatar (0-0) davant del Badalona en un partit on la pluja va ser la protagonista. Migue González, capità del Sabadell, va disputar els 90 minuts en el seu retorn als terrenys de joc. El Sabadell amb aquest empat ja suma 19 punts i dormirà en sisena posició. 

Óscar Cáceres | A la novena tampoc ha estat la vençuda. De fet, amb el d’avui ja van 9 desplaçaments del Badalona a la Nova Creu Alta on el conjunt escapolat marxa sense conèixer la derrota. Pel que fa al partit, on la pluja va ser protagonista de principi a fi, va ser el Sabadell qui ho va intentar primer mitjançant una vaselina de Néstor Querol quan encara no s’havia jugat el primer minut de partit. La rèplica del Badalona va arribar pocs minuts després, a peus de Natalio, tot i que el davanter visitant no va encertar en la rematada.

Ja superat el primer quart d’hora de partit, va ser Pedro Capó qui va provar sort mitjançant un xut des de la frontal que va marxar desviat de la porteria defensada per Morales. Arran d’aquest moment, la pluja va començar a caure amb més intensitat i va dificultar el joc d’ambdós equips. Ja a les acaballes de la primera part, Robert va obligar a Roberto a lluir-se per tal d’evitar el primer gol de la tarda. No obstant això, el matx  va arribar al descans amb empat a res en el marcador.

Una pluja intensa condiciona la segona meitat

A la represa, la pluja encara va apretar més i va fer que la gespa de la Nova Creu Alta quedés pràcticament impracticable, fet que preocupa al vestidor arlequinat i així ho va manifestar Seligrat en roda de premsa. Al minut 60 el Sabadell podria haver inaugurat l’electrònic si Néstor Querol no hagués relliscat quan carregava la cama després d’una bona passada d’Édgar. Només 10 minuts més tard va arribar la rèplica del Badalona, però la rematada de Santi va sortir fregant el pal de la porteria de Roberto.

Ja en els últims minuts del partit, a quatre minuts pel xiulet final, Giva es va plantar tot sol davant de Roberto però el xut del davanter visitant va sortir mínimament creuat. El partit però, va arribar al final amb empat a zero. El Sabadell, que dormirà com a 6è classificat amb 19 punts, visitarà el Camp d’Esports el diumenge que ve per enfrontar-se al Lleida Esportiu, segon classificat.

Foto: Sendy Dihör