El Sabadell empata a Paterna i acumula 6 jornades sense conèixer la derrota

El Centre d’Esports va empatar (1-1) davant del València Mestalla en la seva visita a l’Antonio Puchades de Paterna. El gol del Sabadell va ser obra de Pedro Capó, qui s’estrena com a golejador aquesta temporada. Els arlequinats, que sumen 6 partits sense perdre, van acabar el matx amb un home menys a conseqüència de l’expulsió d’Óscar Rubio.

Óscar Cáceres | Cal remuntar-se fins al 30 de setembre per retrobar-se amb l’última derrota (4-1 a Villarreal) arlequinada. Des de llavors, el Sabadell acumula 6 jornades consecutives sense conèixer la derrota després d’emportar-se un empat de la seva visita al València Mestalla. Pel que fa al matx, durant els primers 15 minuts el Sabadell va intentar dificultar la sortida de pilota d’un conjunt local que va voler fer-se amo de la possessió des del minut 1.

La primera aproximació de perill va arribar a la mitja hora de joc, després que Sito aprofités una mala sortida de Roberto, però Nico Delmonte va salvar el gol sota pals. La rèplica del Sabadell, per partida doble, va arribar 7 minuts més tard. Al minut 37 Manuel Gato va obligar a Emilio Bernad a lluir-se després d’una bona combinació amb Arturo. En el refús, Emilio va tornar a ser providencial evitant el gol d’Antonio Domínguez. No obstant això, el partit va arribar al descans amb empat a 0.

Pedro Capó s’estrena com a golejador aquesta temporada

A la sortida de vestidors va ser el Sabadell qui va fer un pas endavant, i quan només s’havien jugat 2 minuts de la segona memitat, Emilio Bernad va tornar a lluir-se i va evitar el gol en pròpia de Guillem Molina. 10 minuts més tard, ara sí, el Sabadell va inaugurar l’electrònic. Al minut 58, Pedro Capó, qui es va estrenar com a golejador amb la samarreta arlequinada aquesta temporada, va aprofitar una centrada d’Antonio Domínguez per obrir la llauna a l’Antonio Puchades.

L’alegria però, va durar pràcticament 5 minuts, després que Javi Jiménez aprofités una pilota morta dins de l’àrea petita del Sabadell al minut 63 per posar l’empat al marcador. Arran del gol ché, el filial del València va posar una marxa més i va ser qui va tenir les ocasions més clares fins al xiulet final. Ja a les acaballes, Óscar Rubio va veure la segona groga i es perdrà el duel de diumenge que va a la Nova Creu Alta davant del Badalona.

Amb aquest empat el Sabadell suma 18 punts i continua, momentàniament, 5è classificat, a l’espera que es tanqui la jornada 12 aquesta tarda.

Foto: València CF