El Sabadell rescata un punt de Cornellà

El Centre d’Esports es va emportar un empat (1-1) de la seva visita al Nou Municipal de Cornellà. Arturo, qui ja suma 3 dianes aquesta temporada, va ser l’autor del gol arlequinat. Per contra, Eloy Gila, va ser el golejador del Cornellà. Amb aquest empat, el conjunt de Toni Seligrat ja suma 14 punts a la classificació i és, momentàniament, 6è classificat. 

Óscar Cáceres | Després de sumar 3 victòries consecutives, fet inèdit des del gener de 2016, el Sabadell visitava el Nou Municipal de Cornellà amb la intenció de trencar la mala ratxa de resultats dels últims anys. Pel que fa al matx, la primera ocasió de perill va ser per part del conjunt local, mitjançant un xut d’Ignasi que va sortir fregant el pal. La rèplica del Sabadell va arribar 4 minuts més tard a peus d’Òscar Rubio, però la rematada del lleidatà va sortir massa alta.

De mica en mica el partit es va anar refredant i no va ser fins al minut 28 quan Arturo ho va intentar pel Sabadell, però la rematada a la mitja volta del cartaginès va sortir molt fluixa. 5 minuts més tard, Borja va obligar a Roberto a lluir-se per tal d’evitar el primer gol de la matinal. El canari, sens dubte, va signar el millor partit de la temporada en l’àmbit individual. No obstant això, el partit va arribar al descans després d’uns primers 45 minuts sense poc futbol.

Arturo empata el gol incial d’Eloy Gila

A la sortida de vestidors, el primer a avisar va ser el Cornellà, i ho va fer en forma de gol. L’exarlequinat Eloy Gila es va trobar una pilota morta dins de l’àrea petita i va superar a un Roberto que no va poder fer pràcticament res per evitar el gol local. Ja al minut 67, Néstor Querol va poder empatar el partit mitjançant una falta que va desviar la tanca del Cornellà i va estar a punt d’enverinar-se.

Quan faltaven 14 minuts pel xiulet final, ara sí, el Sabadell va posar l’X al marcador. Òscar Rubio va penjar una pilota a l’àrea per Arturo, qui de cap, va superar la sortida en fals de Sergio. El cartaginès amb aquesta diana, ja en suma 3 aquesta temporada. En els últims minuts de partit va ser el Cornellà qui va tenir les ocasions més clares, però Roberto va estar providencial en les rematades d’Ignasi en el 80 i d’Eloy Gila en el temps addicional.

Amb aquest empat, el Sabadell, que segueix sense poder guanyar a la UE Cornellà, ja suma 14 punts en la classificació i es col·loca 6è a l’espera que es tanqui la jornada 10.

Foto: Críspulo Díaz

One comment

  1. Avui s’ha vist un Sabadell que no s’arronça i, per contra al que li sol passar, quan ha rebut el gol de Gila no s’ha vingut abaix. Només ha estat 1 punt però m’ha agradat veure com els jugadors s’ho han deixat tot i al final era una lotería -xut d’Edgar a fora i la de Gila-. Menció a part, Arturo i Néstor, del no res fan alguna cosa i crean perill.
    No he entés l’inici de Gato, ha deixat tota la banda dreta una mica buida -per Rubio-, però Pol ha deixat molt bones sensacions -com quan va jugar-. Espero que Seli s’enrecordi d’ell més de costum perquè, tot i venir de 3a, aquí va sobrat i serà molt útil.
    Parlant del Llevant b, pot ser un -serà- un partit trampa. Un filial cridat a mantenir-se però que ha començat molt bé la temporada -i està per sobre de nosaltres-. S’han d’aconseguir els 3p a casa.

Comments are closed.