El Sabadell supera (2-0) el CD Teruel i suma la tercera victòria consecutiva

El Centre d’Esports va guanyar (2-0) el CD Teruel a la Nova Creu Alta i encadena la tercera victòria consecutiva. Felipe Sanchón i Àngel Martínez van ser els golejadors arlequinats. Amb aquest triomf, el Sabadell suma 13 punts i s’enganxa a la part alta de la classificació.

Óscar Cáceres | Dos anys, 10 mesos i 21 dies després, el Centre d’Esports Sabadell va ser capaç de sumar 3 victòries consecutives, fet que no passava des del gener de 2016 amb Miguel Álvarez a la banqueta. El Sabadell, que rebia el CD Teruel, l’equip menys golejat de la categoria (4) -abans del partit-, però també el menys golejador (4), va ser superior de principi a fi i va poder guanyar per més gols que no pas els dos que va reflectir l’electrònic al final del partit.

Pel que fa al matx, les ocasions es van fer esperar a la Nova Creu Alta, on van assistir més de 2.000 espectadors. De fet, la més clara va arribar a peus de Felipe Sanchón al minut 37, després que l’extrem de Sant Boi superés al seu marcatge i connectes un xut potentíssim que Valera va enviar a corner. Dos minuts més tard va ser Arturo qui ho va intentar amb una rematada de cap des de dins de l’àrea que Varela va parar sense dificultats. No obstant això, el partit va arribar al seu equador amb empat a zero al marcador.

Segona meitat per emmarcar

A la segona meitat el Sabadell va fer un pas endavant i va adoptar un caràcter més ofensiu. Només s’havien jugat 7 minuts dels segons 45 minuts quan Arturo no va poder superar a Varela en un mà a mà. Al minut 62 va arribar el primer gol de la tarda a l’estadi, obra de Felipe Sanchón des dels 11 metres. 3 minuts més tard, de nou Arturo va poder fer el segon pel Sabadell però Varela va endevinar les seves intencions en el mà a mà.

Quan faltaven 8 minuts pel final, Arturo va tornar a plantar-se tot sol davant de Varela però la rematada del cartaginès va sortir desviada per molt poc. Al minut 88, el que no va perdonar va ser Àngel Martínez. El gironí va aprofitar una passada a l’espai d’Èdgar, qui havia entrat en substitució d’Arturo, i dins de l’àrea petita va retallar a Bikoro per després superar a Varela i sentenciar el partit.

Amb aquesta victòria, el Sabadell ja suma 13 punts i se situa a la part alta de la classificació, a només 2 punts del Play Off.

Foto: Críspulo Díaz

One comment

  1. Bona victòria ahir davant el Teruel. Llàstima que no vaig poder presenciar-lo. M’agrada que, per fi, vagi tenint un 11 definit (tot i algunes rotacions-canvis més que normals). Néstor Querol i Antonio Domínguez són dos tius top. Ozkoidi, un altre i on el facin jugar -aquests jugadors els vull sempre al 11-. M’agrada que aquest any deixi a Felipe a la banqueta en camps on pot patir més -i que no li són propicis-, dóna a entendre de la profunditat de la plantilla.
    D’altre banda, magradaria saber perquè Pol Ballesteros ha desaparegut després de dos bons partits -cas molt similar a Victor l’any passat-. D’Acedo i Williams no crec que poguem dir gaire.

    M’agradaria veure un 5-3-2 (variant a un 3-5-2) a Cornellà amb una defensa Migue/Coch/Nico, bandes Rubio-Ozkoidi i al mig Capó-Àngel. D’enllaç ficaría a Cuevas -ha jugat a Ebro, camp molt similar- i, a dalt, Néstor i Arturo.

Comments are closed.