Victòria d’ofici del Sabadell a La Almozara

Nova victòria del Sabadell (1-3), aquest cop a La Almozara davant del CD Ebro, en un partit on els arlequinats van ser superiors de principi a fi. Néstor Querol, Gato i Arturo van ser els golejadors arlequinats.

Óscar Cáceres | El Sabadell visitava La Almozara de Saragossa amb la intenció de sumar la segona victòria consecutiva de la temporada i així va ser. Pel que fa al matx, després d’uns minuts de tempteig i de contínues interrupcions, al minut 14 va arribar la primera ocasió del perill. Una bona centrada de Jon Ander des de la dreta la va rematar David Mainz, qui va obligar a Roberto a lluir-se per tal d’evitar el gol local. La rèplica del conjunt de Toni Seligrat va arribar 5 minuts més tard, a peus de Néstor Querol. L’ex del Badalona va aprofitar la pentinada d’Aleix Coch dins de l’àrea petita però Salva va aturar la seva rematada.

Amb el pas dels minuts la pluja va anar guanyant protagonisme a La Almozara i el joc encara es va interrompre més. Al minut 27, el Sabadell va tornar a avisar mitjançant un xut llunyà d’Antonio Domínguez que va sortir fregant el travesser de la porteria de Salva. 3 minuts més tard, ara sí, va arribar el gol del Sabadell. Néstor Querol va ser l’encarregat d’obrir la llauna després que Arturo deixés passar una centrada d’Antonio des de la dreta. Arran del gol el Sabadell va fer un pas endavant i va controlar el partit fins al descans.

Bona reacció arlequinada

Els primers 10 minuts de la segona meitat van ser idèntics als de la primera, ja que cap dels dos equips va crear cap mena de perill. No va ser fins al minut 60 quan l’equip de Manolo González va poder fer l’empat, mitjançant una rematada de cap de Tiago que va estavellar en el travesser de la porteria defensada per Roberto. De mica en mica va ser l’Ebro qui va posar una marxa més i al minut 80 va trobar a seva recompensa després que Javi Cabezas aprofités una pilota morta dins de l’àrea per fer l’empat.

Després del gol de l’Ebro, el Sabadell va reaccionar i va adoptar un caràcter més ofensiu, fet que va provocar que al minut 85 Manuel Gato, qui havia entrat en substitució de Josu, aprofités un refús dins de l’àrea petita per superar a Salva i posar el 2 al marcador. Dos minuts més tard, Arturo es va encarregar de sentenciar el matx mitjançant un golàs que passarà a l’hemeroteca arlequinada. El partit va arribar al final amb victòria del Sabadell per 1-3, fet que deixa al Sabadell amb 10 a la zona tranquil·la de la classificació.

Foto: Críspulo Díaz