Antonio Domínguez culmina la remuntada

El Sabadell va sumar la segona victòria (3-2) de la temporada davant l’Espanyol B en un partit on els arlequinats van haver de remuntar un 0-2 inicial. Aleix Coch en dues ocasions i Antonio Domínguez, qui avui debutava, van ser els golejadors del Centre d’Esports.

Óscar Cáceres | La parròquia arlequinada (2.400 espectadors) que es va apropar a la Nova Creu Alta va viure un autèntic partidàs, tot i que va començar de la pitjor manera possible per a un Sabadell que començava el partit com a cuer. Al minut 2 de partit, el davanter marroquí Moha Ezzarfani va avançar al conjunt visitant a la soritda d’un còrner. Arran d’aquest moment, els xiulets van aparèixer a les grades de l’estadi, ja que amb el pas dels minuts el Sabadell no mostrava cap mena de reacció.

Pocs minuts després del gol perico, Óscar Rubio va ser providencial. El lateral dret del Sabadell va treure una pilota sota la línia per evitar el segon gol del conjunt de David Gallego. De mica en mica el partit es va anar refredant, sense que cap dels dos equips generés perill. La mala actuació del Sabadell durant la primera meitat va provocar que l’afició acomiadés als arlequinats amb una notable xiulada. El partit va arribar al seu equador amb 0-1 al marcador.

Remuntada èpica a la segona meitat

A la represa, el Sabadell va mostrar la mateixa imatge que a la primera part i de fet, al minut 59 Carles Soria va augmentar la diferència a l’electrònic després d’aprofitar una errada de Valentín. Dos minuts més tard, Seligrat va moure fitxes i va donar entrada a Néstor Querol i Adri Cuevas per Gato i Carlos Cobo. Al minut 64 el Sabadell va escurçar diferències després que Aleix Coch rematés una centrada de Felipe des del còrner.

Només 13 minuts més tard, al 77, de nou el central tarragoní va aprofitar un servei de cantonada per fer l’empat al marcador. Quan faltaven 10 minuts pel final, Seligrat va donar entrada a Antonio Domínguez, qui debutava amb la samarreta arlequinada. Ja en el temps addicional, Arturo va perdonar una ocasió claríssima dins de l’àrea petita però en la jugada següent Antonio Domínguez va fer esclatar la Nova Creu Alta. El jugador de Punta Umbría, cedit pel Valladolid, va connectar un xut potentíssim des de fora de l’àrea impossible per Adri i va culminar la remuntada a la Nova Creu Alta. El partit va arribar al seu final amb 3-2 a l’electrònic.

Amb aquesta victòria, el Sabadell ja suma 7 punts a la classificació tot i que seguirà una setmana més en zona de descens després que l’Atlético Levante hagi guanyat (0-1) al José Rico Pérez davant l’Hércules.

Foto: Sendy Dihör

One comment

  1. Aquest diumenge varem veure tres partits diferents en 90mins. Fins al 1er gol de Coch varem semblar una joguina davant el filial perico. Entre l’1-2 i l’empat es va veure un equip que lluitava sense arribar a dominar i a partir del 2-2, es va veure un equip amb ànims de dominar i avassallar el rival.

    Em quedo amb moltes sensacions diferents i preguntes que només Seli podria resoldre. Perque contínuen jugant Valentín i Gato quan no aporten gaire. Domínguez 12 mins fins ara. Ballesteros fa dos partits que ha desaparegut i estava sent dels millors, diumenge Adri Cuevas y Néstor Querol a la banqueta quan són dels millors que tenim. No ho entenc gaire -i crec que molta gent tampoc-. Espero que Seli tregui els millors però de moment veig molt “amiguismo” i no m’agrada,a més l’actitud de Seli d’anar per davant i que ell mai s’equivoca no em fa géns de gracia.

    A veure com ens van els propers resultats perque l’Ebro no serà gaire fàcil tot i el seu inici i, el Teruel, ha començat prou bé.

    Salutacions!

Comments are closed.