Rídicul del Sabadell a Vila-real

El Centre d’Esports va caure de manera contundent (4-1) al Mini Estadi de Vila-real davant el Vila-real “B”. Amb aquesta derrota els arlequinats ja en sumen 4 aquesta temporada i continuen una setmana més en la penúltima posició. Nico Delmonte va ser expulsar a les acaballes del partit. 

Óscar Cáceres | Nova derrota d’un Sabadell que continua perllongant la dinàmica negativa aquesta temporada. Els arlequinats, que visitaven el Mini Estadi de Vila-real una setmana després de caure com a locals davant l’Ontinyent, ja van trobar dificultats als primers minuts per plantar cara a un filial groguet molt superior. Tot i una primera aproximació sense perill per part del Sabadell, l’ocasió més clara va arribar al minut 21, mitjançant una xilena que va intentar Akale dins de l’àrea petita.

El jugador americà Akale, 7 minuts més tard, ara sí, va inaugurar el marcador després de finalitzar un contraatac de manual dirigit pel nigerià Samu. 10 minuts més tard, quan el Sabadell encara estava digerint el gol del conjunt groguet, Akale va aprofitar una sèrie de rebots a dins de l’àrea petita per ampliar diferències a l’electrònic. El conjunt de Toni Seligrat no va ser capaç de reaccionar en els últims minuts i no va crear cap mena de perill a la porteria defensada per Diego. El partit va arribar al descans amb 2-0 al marcador.

Breu reacció del Sabadell que acaba en golejada

A la sortida de vestidors, el Sabadell va escurçar diferències mitjançant Arturo, qui es va estrenar com a golejador aquesta temporada. El gol del cartaginès, qui va aprofitar un refús de Diego a una primera rematada de Nico Delmonte, va arribar en els millors minuts del Sabadell, on Gato en dues ocasions va poder posar l’X al marcador. No obstant això, al minut 62 Andrei va recórrer tota la banda esquerra i va superar a Roberto per fer el tercer pel conjunt local.

Els canvis de Toni Seligrat no van aportar pràcticament res i durant els últims 30 minuts va ser el Vila-real qui creava constantment perill a la porteria defensada per Roberto. Ja a les acaballes, Nicolás Delmonte va veure la targeta vermella després d’una acció extraesportiva -llençar aigua a sobre d’un preparador físic del Vila-real. El mal son encara no havia acabat, ja que en el temps addicional el filial groguet va fer el quart, obra de Mario.

Amb aquesta derrota, el Sabadell ja en suma 4 aquesta temporada i continuarà una jornada més a la penúltima posició amb 4 punts. El pròxim rival dels arlequinats és l’Espanyol B, qui avui ha guanyat 2-0 a l’Ejea a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Foto: Críspulo Díaz