Nou naufragi del Sabadell a la Nova Creu Alta

El Sabadell va sumar la tercera derrota (0-2) de la temporada davant l’Ontinyent a la Nova Creu Alta i s’enfonsa a la part baixa de la classificació (19è). Fran Machado i Tito van ser els golejadors del conjunt valencià. 

Óscar Cáceres | Després de vèncer la setmana passada a Son Malferit, el Sabadell va saltar a la gespa de la Nova Creu Alta amb la intenció de perllongar la dinàmica positiva, i així ho va fer notar durant els primers minuts del partit. De fet, la primera ocasió clara de perill va arribar al minut 18, després l’assistent anul·lés un gol al Sabadell per fora de joc a la sortida d’un córner. 3 minuts més tard, ara sí en posició legal, Arturo va poder avançar els arlequinats en el marcador, però la rematada del cartaginès va sortir desviada per ben poc.

De mica en mica el partit es va anar refredant i va ser la calor qui va guanyar protagonisme a la Nova Creu Alta, fet que va obligar a Mateo Bustos a aturar el partit al minut 30 per tal que els jugadors d’ambdós equips poguessin hidratar-se. Quan faltaven 5 minuts pel decans, el Centre d’Esports va gaudir de l’ocasió més clara de la primera meitat mitjançant les botes d’Arturo, però el seu xut va sortir fregant el travesser de la porteria defensada per Cravitto. Tot i les nombroses aproximacions de perill arlequinades, el matx va arribar al seu equador amb empat a res en el marcador.

Guió totalment diferent al de la primera meitat

A la segona meitat es va veure a un Sabadell totalment diferent respecte al dels primers 45 minuts i el giuó del partit va canviar totalment després que Seligrat substituís a Pol Ballesteros per Manuel Gato. Va ser el mateix Gato quan al minut 60 va poder inaugurar l’electrònic però la seva rematada de cap va sortir desviada. A mesura que els minuts passaven a l’estadi, el Sabadell anava perdent el rumb del partit i els nervis anaven apareixent en els jugadors, ja que veien que el partit acabaria en empat.

Final dramàtic a la Nova Creu Alta

En els últims minuts, el Sabadell va viure un autèntic drama. Just abans dels dos gols, l’Ontinyent ja va donar el primer ensurt enviant una pilota al travesser. Al minut 88, ara sí, el conjunt visitant es va avançar després que Fran Machado aprofités un rebot per batre a Roberto per sota. El desastre, però, encara no havia acabat, ja que al temps addicional, un mal control de Nico Delmonte va afavorir a Tito, qui va superar a Roberto en el mà a mà.

Amb aquesta derrota, el Sabadell ja en suma 3 aquesta temporada i continua fent més gran la ferida a la Nova Creu Alta. El Centre d’Esports suma 4 punts a la classificació i és 19è.

Foto: Sendy Dihör

One comment

  1. Tot i que el partit de Pol Ballesteros no m’ha agradat gaire – crec que no estat gaire fi però si incissiu-, no he entès el ficar 2 jugadors més o menys iguals i quedant-nos sense 2 extremos -Josu per a mí, ha fet un gran partit i bona entessa amb Òscar Rubio-. L’últim no l’he acabat d’entendre tot i que Néstor no ha estat gaire bé avui i, menys per ficar a Edgar -hem acabat tal i com varem començar el dia del Barça B-.

    Com a cada partit és un domini suplerflu de l’equip veient que el rival amb poc o res aconsegueix quelcom positiu. A Seli li estàn donant dels seus plantejaments.

Comments are closed.