Sense massa canvis per rebre a l’Ontinyent

El Sabadell s’enfronta demà a l’Ontinyent (17h) a la Nova Creu Alta. Toni Seligrat ha convocat a 21 jugadors pel partit de demà. Destaca la novetat de Migue González, després que el capità s’hagi perdut els últims dos xocs per lesió. Joan Castanyer ha estat el primer descartat. 

Óscar Cáceres | El Centre d’Esports Sabadell rep demà (17h) a l’Ontinyent CF, 6è classificat amb 7 punts, en un partit on no s’esperen massa canvis respecte a l’11 que va presentar Seligrat a Son Malferit. Seligrat va confessar ahir a roda de premsa que “pensarà a ser just” i que no variarà molt pel que fa a l’alineació que va presentar davant l’Atlètic Balears el diumenge passat.

No obstant això, un dels noms que demà hi serà a sobre de la gespa de la Nova Creu Alta, és el de Felipe Sanchón. Seligrat va decidir reservar el davanter de Sant Boi a la visita del Sabadell a Son Malferit, tal com ho va fer la temporada passada en l’Almozara davant el CD Ebro.

Migue González torna a la llista després de dues setmanes KO

Aquest migdia el tècnic de Torrent a donat a conèixer la llista de convocats pel matx de demà. Com ve sent habitual en les últimes setmanes, Seligrat ha convocat a 21 homes, on destaca la presència de Migue González després que el capità s’hagi absentat en els últims dos partits per lesió. D’altra banda, Joan Castanyer ha estat el primer descartat, al qui demà se li hauran de sumar 3 jugadors més.

Migue García va empatar in extremis en l’última visita de l’Ontinyent a l’estadi

Pel que fa als precedents, l’última visita de l’Ontinyent a la Nova Creu Alta va fer patir de valent a la parròquia arlequinada, després que Migue Garcia aconseguís empatar in extremis un partit que als arlequinats se’ls hi havia posat molt coll amunt. Cal destacar també que per trobar l’última victòria del Sabadell davant del conjunt valencià a l’estadi, cal remuntar-se fins a l’abril del 2011, dia en què els sabadellencs van vèncer per la mínima (1-0).

Foto: Gol de Plata