El Sabadell pateix però s’emporta els 3 punts de Son Malferit

El Centre d’Esports va sumar la primera victòria (1-2) de la temporada en un partit on els arlequinats van haver de remuntar. Aleix Coch i Pol Ballesteros van ser els golejadors sabadellencs. El Sabadell, momentàniament, és 14è amb 4 punts. 

Óscar Cáceres | El Sabadell vistava Son Malferit amb la necessitat de sumar els 3 punts, com més aviat millor, per tal d’allunyar-se de la part baixa de la classificació, i així va ser. Tot i això, l’Atlètic Balears va ser qui va dominar els primers minuts del partit, mentre que el Sabadell es limitava a defensar. De fet, al minut 13 de partit el conjunt balerico ja guanyava després que Fullana executés una falta a la perfecció impossible per Roberto. 

Amb el gol de l’Atlètic Balears, el Sabadell va reaccionar ofensivament i va amenaçar la porteria defensada per Carl Klaus en diferents ocasions, mitjançant xuts llunyans d’Adri Cuevas i de Néstor Querol. La insistència dels arlequinats va obtenir els seus fruits quan faltaven 7 minuts pel descans i Aleix Coch va posar l’X al marcador. Néstor Querol va servir de cantonada i el central tarragoní, lliure de marca, va superar a Klaus amb una gran rematada de cap. Arren del gol, el Sabadell va fer un pas endavant, però tot i això, el partit va arribar al seu equador amb empat a 1.

Contraatac de manual i Ballesteros s’estrena amb l’arlequinada

A la segona meitat el rol del partit no va canviar i va ser el conjunt de Seligrat qui va sortir amb una marxa més dels vestidors. De fet, Pedro Capó va poder avançar al Sabadell al minut 50, però la seva rematada de cap va sortir desviada per molt poc. La rèplica de l’Atlètic Balears va arribar 9 minuts més tard quan Canario, a boca de canó, va obligar a lluir-se a Roberto. No va ser fins al minut 64 quan el Sabadell va aconseguir la recompensa del gol. Un contraatac de manual, iniciat per Roberto, dirigit per Arturo i finalitzat per Pol Ballesteros va servir al Centre d’Esports per posar-se per davant el marcador.

Amb l’1-2 a l’electrònic, Seligrat va donar entrada a Josu Ozkoidi i Gato al terreny de joc i el conjunt arlequinat va adoptar un caràcter més defensiu per tal d’aguantar el resultat. Edgar també va saltar a la gespa de Son Malferit en substitució d’Arturo i va ser l’ex del Reus qui va poder sentenciar el matx al minut 82, però Klaus va aturar el penal. Tot i uns últims minuts de patiment, el Sabadell va ser capaç d’emportar-se els 3 punts de Son Malferit, fet que ajuda al conjunt sabadellenc a allunyar-se de la zona baixa de la classificació.

Foto: Críspulo Díaiz