El Sabadell ensopega (0-1) davant el Barça B

El Centre d’Esports va sumar la segona derrota de la temporada (0-1) davant el FC Barcelona B, en un partit on la sort va girar l’esquena als arlequinats. El gol blaugrana va ser obra d’Aleix Coch en pròpia porteria al minut 75. Nicolás Delmonte va debutar com a titular i va signar un gran partit de principi a fi.

Óscar Cáceres | Feia més de 4 anys que Toni Seligrat no perdia dos partits consecutius, exactament des del març de 2014, moment en què el tècnic de Torrent dirigia al Lleida. Ahir, davant de més de 2.400 espectadors, el Sabadell va sumar la segona derrota consecutiva de la temporada davant el filial del Barça, fet que condemna als arlequinats a la part baixa (19è) de la classificació.

Sense gaires ocasions a la primera meitat

Pel que fa al matx, els primers 15 minuts van ser de clar tempteig. Al quart d’hora de partit va arribar la primera ocasió de perill, mitjançant una rematada de cap d’Édgar, qui jugava amb Arturo en punta d’atac (4-4-2), que va aturar Jokin sense problemes. De mica en mica el partit va anar baixant les revolucions i els dos equips van veure com l’àrbitre Iván Caparrós, qui va perdonar l’expulsió d’Ángel a les acaballes del primer temps, era qui agafava el protagonisme amb contínues interrupcions. Tot i això, el partit va arribar al descans amb empat a 0 momentani.

La sort no s’alia amb el Sabadell

A la segona meitat va ser el conjunt local qui va gaudir de la primera aproximació de perill al minut 67, però Arturo no es va atrevir a xutar després de superar a 3 rivals dins de l’àrea. Tres minuts més tard, la rèplica del Barça B que va significar el gol blaugrana. Al minut 70, Miranda va recórrer la banda esquerra per acabar posant una centrada rasa que Aleix Coch, malauradament, va introduir la pilota dins de la porteria defensada per Roberto.

De seguida Seligrat va reaccionar, i va donar entrada a Néstor Querol i Pol Ballesteros al camp en substitució de Gato i Felipe. Va ser el segon d’ells, Ballesteros, qui va obligar a Jokin a lluir-se quan faltaven 5 minuts pel final, després que l’ex de la Pobla de Mafumet rematés dins de l’àrea petita una deixada d’Arturo. 3 minuts més tard, la polèmica va estar servida a la Nova Creu Alta, moment en què el col·legiat va anul·lar per fora de joc (ben anul·lat) el gol de Valentín Merchán.

El partit, finalment, va arribar al final amb 0-1 al marcador, fet que condemna al Sabadell a la part baixa de la classificació. Cal destacar també que Nicolás Delmonte, una de les últimes incorporacions del Centre d’Esports, va disputar els 90 minuts del matx i va deixar molt bones sensacions. Serà el diumenge que ve (12h) quan els arlequinats buscaran la primera victòria de la temporada a Son Malferit davant l’Atlètic Balears.

Foto: Sport

One comment

  1. El plantejament que està fent Seligrat no li està sortint bé desde la temporada anterior i encara i contínua. D’una banda, no entenc perque només fa jugar 45mins i tira la primera part amb allò de respecte -ahir era un partit per anar a mossegar un equip jove i que encara no s’ha adaptat a la categoría-. D’altra banda, els canvis al minut 80 i 88? De debò són canvis revulsius en aquests moments o es que no ens hem adonat que al minut 65-70 ja es podrien haver fet alguns. Ahir sense un jugador de banda natural i per decret Gato i Felipe.

    A veure com ho planteja però això no es més que una continuació del que varem veure la temporada passada i, aquest any, amb millor plantilla.

Comments are closed.