El Sabadell buscarà la primera victòria de la temporada davant el Barça B

El Centre d’Esports s’enfronta demà (18h) a la Nova Creu Alta al FC Bareclona B, coincidint amb la Festa Major de Sabadell. Els arlequinats arriben al duel en Play Out amb 1 punt, mentre que el Barça B ho fa com a cuer amb 0 punts. Migue González, qui continua lesionat, serà l’única baixa pel partit de demà.

Óscar Cáceres | “A fer-la grossa a l’estadi”, així promociona el Sabadell el partit de demà davant el filial blaugrana a la Nova Creu Alta. Els arlequinats, ja recuperats de l’accident a Conca, rebran a partir de les 18h al Barça B, un dels candidats a estar a la zona alta de la classificació a final de temporada, però que visitarà l’estadi com a cuer amb 0 punts.

Tots disponibles menys Migue González

Toni Seligrat podrà comptar amb tots els homes, exceptuant a Migue González, qui segueix recuperant-se de la lesió que va patir a la Fuensanta. Entre els convocats hi seran les dues últimes incorporacions, Nicolás Delmonte, qui apunta a titular a l’eix de la defensa en substitució de Migue, i Antonio Domínguez. D’ambdós jugadors va parlar ahir en roda de premsa Toni Seligrat, deixant clar que els dos arriben en molt bona forma física. 

Carles Aleñá, OK; Riqui Puig, tocat

Pel que fa al Barça B, García Pimienta recuperarà a un dels seus homes més importants, Carles Aleñá. El migcampista de Mataró està previst que rebi l’alta mèdica en les pròximes hores i que demà tingui els seus primers minuts a la Nova Creu Alta després de la lesió que va patir 3 mesos enrera. Per la seva banda, l’estrella del filial blaugrana, Riqui Puig, s’ha entrenat tota la setmana al marge de l’equip, ja que arrossega molèsties de l’últim partit davant l’Ejea.

4 anys des de l’última victòria arlequinada a l’estadi

Durant els últims 10 anys, són molts els precedents que es poden trobar entre el Sabadell i el Barça B, tant en Segona Divisió com en Segona B. L’últim d’ells va ser el 12 de març de 2017 i el partit va acabar en empat (1-1). No obstant això, per retrobar-se amb l’última victòria arlequinada a la Nova Creu Alta davant el Barça B, cal remuntar-se fins al 10 de maig de 2014, dia en què el Sabadell va vèncer 2-1 gràcies als gols d’Aníbal i de Collantes.

Foto: FC Barcelona