Agi Dambelley esvaeix el Sabadell

El CE Sabadell va sumar la primera derrota (2-0) de la temporada en la seva visita a la Fuensanta de Conca. Un cop més els errors defensius van passar-li factura als homes de Toni Seligrat. Agi Dambelley, jugador gambià del Conquense, va ser l’encarregat d’anul·lar al Sabadell amb els seus dos gols. 

Óscar Cáceres | El Centre d’Esports es va estrenar a domicili de la pitjor manera possible, ja que tot i la derrota, va deixar una molt mala imatge en la seva visita a la Fuensanta de Conca. Feia molt de temps que els homes de Seligrat no signaven un partit tan dolent, i això es va veure reflectit des del principi del matx.

Al minut 8 de partit  Agi Dambelley ja va fer el primer pel Conquense després que el jugador gambià aprofités un cúmul d’errors defensius per part del Sabadell i superés a Roberto per a baix. 4 minuts després, el Sabadell va poder empatar mitjançant Néstor Querol, però la rematada de l’ex del Badalona va topar amb el travesser. Des de llavors, el partit de mica en mica es va anar refredant, sense ocasions per part dels dos equips. El partit doncs, va arribar al descans amb victòria per la mínima del conjunt local.

Un Sabadell sense reacció

A la represa, el joc del Sabadell no va canviar tot i l’entrada al camp d’homes com Carlos Cobo o Edgar Hernández. Va ser al minut 60 quan Agi va sentenciar el partit a la Fuensanta després de culminar un gran contraacat. No obstant això, el jugador gambià també va poder fer el tercer pel Conquense i el seu particular ‘hat-trick’, però el seu xut des de la frontal de l’àrea va topar amb el travesser. El Sabadell, no va ser capaç de reaccionar en els últims minuts, va estar totalment allunyat de crear perill a la porteria del Conquense, fet que va provocar que el partit arribés al seu final amb un 2-0 en contra pels arlequinats.

Després de dues jornades, el Sabadell suma 1 punt i se situa en la zona baixa de la classificació momentàniament. El pròxim partit dels de Seligrat serà diumenge (18h) que ve a la Nova Creu Alta davant el Barça B.

Foto: UB Conquense