El Sabadell empata (2-2) el primer partit de la temporada

El Centre d’Esports aconsegueix empatar (2-2) un partit que a la primera meitat se li havia posat molt coll amunt. Néstor Querol i Aleix Coch van ser els golejadors per part del conjunt local. Williams Velásquez, el pròxim fitxatge del Sabadell, va estar present a la Nova Creu Alta i va presenciar el matx des de la llotja.

Óscar Cáceres | Després d’una bona pretemporada, el Sabadell va rebre al Peralada per inaugurar una nova temporada de futbol a la Nova Creu Alta. Més de 1800 persones es van apropar a l’estadi per veure el debut del Centre d’Esports en lliga. També hi va ser, a la llotja però, Williams Velásquez, el pròxim fitxatge del club arlequiant. Pel que fa a el matx, els primers minuts del Sabadell van ser totalment irreconeixibles. Després d’uns minuts de tempetig, on el Peralada va ser l’amo de la pilota, al minut 7 el conjunt gironí va inaugurar el marcador mitjançant Pau Miguélez, després que l’ex del Racing de Santander aprofités  una errada defensiva del Sabadell dins de l’àrea petita i supeprés a Roberto per baix.

La rèplica per part dels homes de  Seligrat no va arribar fins al minut 20, quan Néstor Querol va xutar desviat per sobre de la porteria de Vito. 5 minuts més tard però, el Peralada va fer el segon a l’estadi, després que Valery aprofités una errada de Roberto. El Sabadell a partir del segon gol xampanyer va adoptar un caràcter més ofensiu, amb Querol i Gato com els homes més perillosos en atac. Tot i això, l’ocasió més clara de la primera meitat per part del Sabadell va arribar a 1 minut pel descans, quan Pedro Capó va rematar mínimament desviat una centrada d’Óscar Rubio des de la dreta. El partit però, va arribar a l’equador amb un 0-2 en contra dels arlequinats.

Un Sabadell molt superior a la segona meitat

A la represa, el Sabadell va mostrar una cara totalment diferent de la primera part. De fet, el primer gol arlequinat va trigar un minut a arribar després que Néstor Querol superés a Marc Vito dins de l’àrea petita. De mica en mica el Sabadell va anar guanyant protagonisme, sobretot en atac i al minut 54 Adri Cuevas va poder fer l’empat, però la rematada de xilena del jugador andalús va sortir per sobre de la porteria de Marc Vito.

Amb el pas dels minuts el Peralada va fer un pas enrere i el Sabadell ho va saber aprofitar. Va ser al minut 74 quan Aleix Coch va posar l’X al marcador. El central barceloní aprofitar una bona centrada de Gato des del córner. Ja en l’últim minut de l’afegit, Migue González va tenir la victòria a les seves botes però el seu xut el va aturar Vito. Tot i la insistència arlequinada, el partit va arribar al final en empat a 2. El Sabadell doncs, va sumar el primer punt de la temporada i va deixar molt bones sensacions. El pròxim partit dels sabadellencs serà dissabte (18h) que ve a la Fuensanta, on s’enfrontarà a la UB Conquense, qui avui ha guanyat (0-1) a domicici al camp de l’Ejea.

Foto: CE Sabadell