Williams Velásquez serà jugador del Sabadell en les pròximes hores

Tal com ha avançat Carlos Chacón, periodista esportiu de Venezuela, Williams Velázquez fitxarà pel Centre d’Esports en les pròximes hores. El jugador veneçolà de 21 anys arriba cedit pel Watford de la Premier League. Velásquez ocuparà fitxa sub 23.

Óscar Cáceres | Tot i que demà comença la lliga pel Sabadell, la direcció esportiva del club arlequinat segueix treballant de valent per tal de completar una gran plantilla. Aquesta tarda un periodista de Veneçuela, Carlos Chacón, ha filtrat el fitxatge de Williams pel Sabadell, i l’Hora Arlequinada ha pogut posar-se en contacte amb el jugador. El central ha afirmat que demà estarà a la Nova Creu Alta veient el partit i posteriorment o bé dilluns, firmarà el contracte amb el Sabadell.

Williams Velásquez (1’82 cm) és un defensa central de 21 anys que arriba procedent del Watford anglès en forma de cessió. La temporada passada va jugar al Real Valladolid B, on va jugar un total de 21 partits i on també va coincidir amb Carlos Cobo. Velásquez es va formar a l’Estudiantes de Caracas per posteriorment fer el salt a Europa i fitxar pel Watford de la Premier League. Cal destacar també que Williams Velásquez és internacional amb la selecció del seu país, amb qui va ser subcampió del món sub 20 al 2017.

Foto: Williams Velásquez