El Sabadell debuta a la lliga sense Edgar ni Arturo

El CE Sabadell jugarà demà el primer partit de la temporada 2018-2019. Ho farà a les 7 del vespre davant el CF Peralada-Girona B a la Nova Creu Alta, sense els seus dos referents en atac, Arturo i Edgar. 

Óscar Cáceres | Després de signar una bona pretemporada (4 victòries i 2 derrotes), el Sabadell jugarà demà el primer partit de lliga de la temporada 18-19. Els arlequinats s’enfrontaran al Peralada a partir de les 7 del vespre, moment en què la pilota comenci a rodar sobre la gespa de la Nova Creu Alta. A més, els homes de Toni Seligrat han demostrat durant la pretemporada que la solidesa defensiva de la temporada passada encara la conserven, ja que només han encaixat 4 gols en 6 partits.

Amb tots menys Arturo i Edgar

Pel que fa a la convocatòria, Toni Seligrat podrà comptar amb tots els jugadors disponibles, ja que l’únic dubte era Josu Ozkoidi, qui finalment arribarà sense problemes al matx inaugural. Els qui no jugaran demà seran els dos davanters centres: Arturo i Edgar Hernández. Ambdós han de complir cicle d’amonestacions després que veiessin la cinquena targeta groga la temporada passada. Sense Arturo i Edgar, tot apunta que Néstor Querol serà la referència en punta d’atac.

Un Peralada més dèbil

La manca de jugadors disponibles al primer equip del Girona ha provocat que Eusebio es vegi obligat a completar la convocatòria de demà contra el Reial Madrid amb dos dels millors jugadors del Peralada, que per tant, demà no seran a la Nova Creu Alta: Pedro Porro i el coreà Paik. Cal destacar també que respecte a l’any passat, el filial gironí a priori té una plantilla més fluixa després de perdre jugadors com Santi Bueno, Pablo Carbonell o Joel Arimany, entre d’altres.

11 anys sense guanyar al Peralada a l’estadi

Cal remuntar-se fins al març de 2007 per retrobar-se amb l’última victòria (4-0) davant el Peralada a la Nova Creu Alta. Aquella temporada ambdós equips militaven a la Tercera Divisió. D’altra banda, la temporada passada el conjunt xampanyer també va visitar l’estadi i el partit va acabar en empat a 2, amb Arthuro, el brasiler, com a golejador el dia del seu debut.

Foto: CF Peralada