Bona imatge del Sabadell tot i la derrota davant el Girona (0-1)

El Sabadell va caure per la mínima (0-1) davant el Girona a la Nova Creu Alta el dia que es presentava davant de la seva afició. El gol gironí va ser obra de Portu, després que el murcià transformés un penal a la segona meitat. Adri Cuevas i Carlos Cobo van ser els més destacats per part del Sabadell.

Óscar Cáceres | Tot i tenir un rival de Primera Divisió al davant, el Sabadell va quallar un bon partit de principi a fi. Els homes de Toni Seligrat van mostrar molt ordre defensiu, tal com va succeir durant tota la temporada passada. A més, dues de les noves incorporacions van ser dels millors del partit. El primer d’ells, Adri Cuevas, qui va mostrar molt físic, visió de joc i sobretot molta qualitat. Carlos Cobo també va signar una molt bona actuació durant els minuts que va jugar, mostrant molt desequilibri a l’atacar i serietat a l’hora de defensar.

Primera meitat de domini arlequinat

Pel que fa al matx, la primera meitat va ser arlequinada, tot i que les dues ocasions més clares de perill van arribar a peus dels homes d’Eusebio. El primer a avisar va ser Kevin Soni, però el xut del davanter del Peralada va sortir desviat. Fins al minut 22 no va arribar la següent ocasió, obra de Sebas Coris, tot i que la seva rematada va sortir molt desviada. La rèplica arlequinada es va fer esperar 10 minuts més, després que Arturo rematés alt per sobre del travesser. L’última de la primera meitat va arribar gràcies a Néstor Querol, però Gorka va aturar sense problemes el xut del valencià. El partit va arribar al seu equador amb empat a res.

El Girona fa un pas endavant

A la segona meitat va ser el Girona qui es va fer amo de la pilota aprofitant el cansament dels homes de Seligrat. La càrrega física es va notar en els arlequinats i els d’Eusebio van obligar a Roberto a lluir-se en diferents ocasions, per exemple després d’un xut amb l’exterior de Portu al minut 67. 5 minuts més tard, al 72, el mateix Portu va ser l’encarregat d’obrir la llauna a la Nova Creu Alta, transformant un penal per unes mans arlequinades dins de l’àrea. Després del gol el Sabadell va intentar reaccionar, però la solidesa defensiva del Girona va impedir que els arlequinats sumessin l’X al marcador.

Tot i la derrota (0-1), el Sabadell va deixar molt bona imatge davant de més de 2000 espectadors que van assistir a la Nova Creu Alta. El pròxim partit dels arlequinats serà demà dissabte 4 d’Agost a les 19h davant el Vilanova i la Geltrú.

Foto: Saballut