Fran Miranda: “M’encantaria tornar a treballar amb Toni Seligrat”

Després que Ràdio Sabadell donés a conèixer l’interès del Sabadell en Fran Miranda, L’Hora Arlequinada ha pogut parlar amb ell, concentrat a Portugal per jugar un amistós aquesta nit contra el Vitoria Setubal.

Óscar Cáceres | Fran Miranda actualment és “jugador de Segona Divisió”, tal com ha comentat en diferents ocasions i la seva idea és seguir a Extremadura la temporada vinent. Cal destacar però, que el club extremeny encara ha de comunicar al jugador si seguirà amb ells o no, i això es produirà en durant els pròxims dies.

Miranda també ha comentat que “Sabadell és un gran club” i que coneix perfectament el projecte que estan fent, ja que manté contacte amb el club arlequinat. A més, també ha parlat sobre la figura de Toni Seligrat, amb qui va coincidir a l’Alcoyano.

Només ha pogut respondre amb elogis sobre el tècnic de Torrent: “Considero que és el millor entrenador de Segona B, no entenc com encara no està a Segona Divisió. Espero i desitjo que aquesta temporada ho aconsegueixi”. Fran també ha destacat que parla molt amb Seligrat i que li encantaria tornar a treballar amb ell.

Foto: Extremadura UD