Toni Seligrat: “El més important és no equivocar-se a l’hora de fitxar”

El Centre d’Esports Sabadell ha tornat a la feina aquesta tarda (19:30) després de les vacances estiuenques. S’han exercitat 19 jugadors, 17 de la primera plantilla i un del filial, Casals. Els arlequinats tornen a entrenar demà a les 9 del matí a Sant Oleguer. 

Óscar Cáceres | La pretemporada del Sabadell ja està en marxa. Els arlequinats han realitzat el primer entrenament de la temporada 2018-2019 a Sant Oleguer. Toni Seligrat, ha pogut comptar amb 19 jugadors disponibles, 17 del primer equip, entre ells les 7 incorporacions, i Casals. El tècnic de Torrent, un cop finalitzat l’entrenament ha comentat al micròfon de L’Hora Arlequinada que “les sensacions de cara a la pròxima temporada són molt bones”. A més, també ha destacat que veu “molt bé a tots els jugadors, tant físicament com psicològicament”.

Futurs fitxatges

Després de conèixer el fitxatge de Fito Miranda, qui semblava molt a prop del Sabadell, pel Cartagena aquesta tarda i del traspàs de Pol Moreno al GIF Sundsvall, Seligrat ha comentat que és evident que s’ha de reforçar la posició de central, tot i que encara queda molta pretemporada. A més, també ha volgut destacar que “el més important és no equivocar-se a l’hora de fitxar”, i que “qualsevol jugador que vingui ha de voler venir”.

Adri Cuevas serà una peça important en el Sabadell 18-19

Les sensacions que ha deixat el nou reforç del Sabadell pel mig camp, Adri Cuevas, han estat molt bones en el primer entrenament dels arlequinats. El tècnic de Torrent també ha parlat sobre el migcampista andalús: “És cert que Adri tenia moltes novies, però finalment s’ha decantat pel Sabadell.” A més, també ha confessat que Adri Cuevas serà una peça important la pròxima temporada, tot i que haurà de saber viure en competència.

El pròxim entrenament del Centre d’Esports Sabadell serà demà a les 9 del matí a Sant Oleguer. Cal destacar també que després de tota la setmana d’entrenaments, dissabte a les 9:30 el Sabadell disputarà un partit contra el filial arlequinat de Segona Catalana.

Foto: CE Sabadell