El Sabadell 2018-19 arrenca demà

El Centre d’Esports tornarà demà a la feina per començar a preparar una dura pretemporada. Els arlequinats s’exercitaran a les 7 de la tarda en Sant Oleguer. Toni Seligrat podrà comptar amb 17 jugadors de la primera plantilla, on no estarà Pol Moreno, qui és nou jugador del GIF Sundsvall.

Óscar Cáceres | Punt final a les vacances estiuenques. Demà dilluns a les 7 de la tarda comença la temporada 2018-2019 del Centre d’Esports Sabadell. Els arlequinats s’entrenaran a l’Estadi Josep Molins de Sant Oleguer sota les ordres de Toni Seligrat.

El tècnic de Torrent disposarà de 17 jugadors disponibles de la primera plantilla, entre ells les 7 cares noves que s’han incorporat en el mercat de fitxatges: Valentín Merchán (UE Cornellà), Joan Castanyer (filial), Manuel Gato (CD Alcoyano), Adri Cuevas (CD Ebro), Pol Gómez (filial), Edgar Hernández (Reus CF) i David Acedo (Vilafranca). A més, també s’exercitaran: Roberto, Romans; Óscar Rubio, Migue, Aleix Coch; Ángel, Pedro Capó, Josu Ozkoidi; Felipe Sanchón i Arturo.

Pol Moreno traspassat al GIF Sunsvall suec

Entre els 17 jugadors que començaran la pretemporada demà no hi serà Pol Moreno, després que el Sabadell anunciés el passat divendres el traspàs del central barceloní al GIF Sundsvall de la Primera Divisió de Suècia. Pol Moreno, que ha defensat la samarreta del Sabadell durant les últimes 4 temporades, coincidirà a Suècia amb Juanjo Ciércoles i David Batanero, a més de l’ex del Reus David Haro.

Foto: CE Sabadell