Adri Cuevas reforça el mig camp

El Sabadell ha anunciat fa uns minuts el tercer fitxatge de l’estiu. Es tracta d’Adri Cuevas, jugador que arriba procedent del CD Ebro. Tot i la multitud d’ofertes que tenia a sobre la taula, el jugador xeresà s’ha decantat pel Centre d’Esports.

Óscar Cáceres | El migcampista andalús Adri Cuevas s’ha convertit en el tercer fitxatge del Sabadell de cara a la pròxima temporada. El jugador, de 28 anys, arriba procedent del CD Ebro aragonès, on ha jugat la passada temporada i ha marcat 6 gols en els 37 partits que ha disputat. Tot i tenir moltes ofertes a sobre de la taula, sobretot d’equips del Grup III, el jugador de Xerez s’ha decantat pel conjunt arlequinat.

Adri Cuevas ha jugat en equips com el CF Villanovense, el Celta de Vigo B, l’Hércules CF o el Nàstic de Tarragona, entre d’altres. Cal destacar també, que tot i ser migcampista, Adri és un jugador amb arribada a l’àrea i així ho va demostrar la temporada passada amb el club de l’Almozara, on va marcar 6 gols, un d’ells contra el Sabadell.

Foto: Heraldo