Felipe Sanchón, Josu i Óscar Rubio, molt a prop de renovar amb el Sabadell

Tal i com ha informat avui Ràdio Sabadell, el Centre d’Esports Sabadell farà oficial en els pròxims dies les renovacions de Felipe Sanchón, de Josu Ozkoidi i d’Óscar Rubio. En els casos de Felipe i Josu, ambdós jugadors tenen ofertes d’altres equips, però la seva prioritat és seguir a Sabadell.

Óscar Cáceres | Tal com Esteve Calzada va comentar fa uns dies a l’Hotel Suïs de Ràdio Sabadell, la intenció que té el club de cara a la campanya vinent és seguir amb la base de la temporada passada. De fet, el club ja està treballant en les renovacions de tres jugadors importants. Es tracta del “pitxitxi”, Felipe Sanchón, de Josu Ozkoidi i d’Óscar Rubio. Tot tres acaben contracte amb el Sabadell aquest juny i el club, si tot va bé, farà oficial les seves renovacions en els pròxims dies.

Cal destacar però, que Felipe Sanchón també té ofertes de diferents països a l’estranger, com ara del futbol indi, encara que Ràdio Sabadell ha assegurat que la seva prioritat és seguir a Sabadell. Per la seva banda, la bona temporada de Josu Ozkoidi també ha provocat que el jugador es vegi temptat per altres clubs, en especial equips del Grup II de Segona Divisió B. No obstant això, el mateix jugador ja va confirmar un cop acabada la temporada la seva voluntat de seguir vinculat al club arlequinat un any més.

Foto: CE Sabadell